Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootin Dekki

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Dekin pituus
Dekin leveys
Dropout Muoto
Paino
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 5

Hyvä tietää

Valitse käyttöön sopivasta materiaalista valmistettu scootin dekki

Täältä löydät laajan valikoiman scoottidekkejä niin aloittelijoille kuin kokeneille skuuttaajille. Kaikki tältä sivulta löytyvät dekit on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista.

Scootin dekit on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, jonka ansiosta se soveltuu isoihin hyppyihin ja ilmatemppuihin. Alumiinista valmistettu dekki on toisaalta hyvin kevyt, tehden teknisestä temppuilusta helpompaa.

Scootin dekkejä valmistetaan myös muovista, puusta ja erilaisista teräksistä. Valikoimassamme on vain alumiinidekkejä siksi, että ne kestävät paljon kauemmin, ja ovat huomattavasti kevyempiä - mahdollisten muun muassa kehittyneemmät temput.

Emme ikinä yritä myydä tuotteita, joista emme ole 100 % varmoja, ja tämä on pääsyy sille, miksei nettisivuillamme ole poikkeuksellisen halpoja muovi- teräs- tai puudekkejä.

Integroidut scootin dekki

Kaikissa tämän kategorian dekeissä on integroitu headtube. Tämä tarkoittaa sitä, että dekissä on valmiiksi sisäänrakennetut kupit, jotka mahdollistavat headsetin vaivattoman asennuksen.

Huomautus: Varmista ennen tilauksen tekemistä, että käytät integroitua headsettiä dekissäsi. Integroituja dekkejä voidaan käyttää ainoastaan integroitujen headsettien kanssa.

Jos et ole varma siitä, mikä dekki sinun pitäisi valita, tai mikä headsetti siihen sopii, kannattaa tutustua potkulaudan dekkiä sekä headsettejä käsitteleviin oppaisiimme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, ja autamme mielellämme!

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot