×
Valikko

Skate Hoodies & Sweatshirts

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hupparit ja Crewneckit: vaatekaapin must-have

Skeittaatko ulkona kylmänä ja koleana päivänä tai haluaisit vain saada rennon lookin sekä hupparin ja crewneckin mukavan istuvuuden? Olipa syy mikä tahansa, voit olla varma, että löydät skeittivaatteet, jotka eivät pelkästään pidä sinua lämpimänä, vaan myös näyttävät hyviltä. Meiltä löydät skeitti hupparit ja crewneckit tunnetuilta ja katu-uskottavilta valmistajilta. Voit myös ostaa ikioman SkatePro-hupparin, jollaisia tiimiajajamme käyttävät.

Käytännöllinen ja hyvännäköinen

Hupparit ja crewneckit ovat täydellisiä vaatekappaleita sellaisina päivinä, kun ulkona on hieman liian kylmä pelkässä T-paidassa skeittaamiseen. Skeitti hupparit ja crewneckit on suunniteltu istumaan hyvin, sekä sallimaan erilaiset liikkeet ja käsien nostamisen ilman ongelmia. Asioita, jotka ovat hyvin oleellisia hyppiessäsi portaissa, grindatessasi reilessä tai tehdessäsi flippejä.

Klassiset skeitti hupparit ja crewneckit ovat vuosien saatossa päätyneet osaksi valtavirtamuotia, ja ne ovat monille ihmisille vaatekaapin tärkeimpiä vaatekappaleita - niin lapsille kuin aikuisille. Valikoimassamme on erinomainen valikoima erilaisia huppareita ja crewneckejä erilaisissa väreissä sekä designeissä. Löydät siis etsimäsi varmasti täältä.

Lisäämme jatkuvasti uusia vaatteita valikoimaamme, joten muista aina silloin tällöin tsekata uutuudet täältä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot