VALIKKO
×

Hupparit & crewneckit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Käytä skeitatessa hupparia tai crewneckiä

Etsitkö hupparia tai crewneckiä skeittaamiseen tai osaksi katu-uskottavaa tyyliä? Tällöin kannattaa tutustua huppari- ja crewneck valikoimaamme, josta löydät tunnettujen valmistajien, kuten Vansin, tuotteita. Voit myös ostaa ikioman SkatePro-hupparin, jollaisia tiimiajajamme käyttävät.

Crewneckin tai hupparin käyttö viileällä kelillä

Skeittaaminen ei ole pelkästään harrastus, vaan elämäntapa. Tästä johtuen lajia harrastetaan ympäri vuoden, jopa kylmemmillä keleillä. Otathan kuitenkin huomioon, että sateisella kelillä skeittaaminen voi vahingoittaa laakereita ja ulkorampit voivat olla liukkaampia ja jopa vaarallisia esimerkiksi grindata. Älä kuitenkaan anna sään estää sinua - skeittaa, kruisaile ja rullaile aina kun voit! Pue päälle lämmin huppari. Valikoimassamme olevat hupparit sekä crewneckit on valmistettu suurimmaksi osaksi puuvillasta, tehden niistä mukavantuntuiset käyttää kun hikoilet kadulla tai parkissa.

Kiinnostaako skeittityyli? - Käytä hupparia osana asukokonaisuutta

Tykkäsitpä sitten skeittaamisesta tai haluat katu-uskottavan skeittityylin, hupparin avulla tämä onnistuu. Tämän lisäksi hupparit ovat erittäin mukavia käyttää. Löydä itsellesi huppari valikoimastamme.