×
Valikko

Maastohiihtositeiden oheistarvikkeet

Siteiden ruuvit ja muut lisätarvikkeet

Jos teet google-haun suksisiteistä, tulet hämmästymään saatavilla olevan tiedon määrästä, ja kestää kauan, ennen kuin olet asiantuntija kaikkien suksisiteiden osien saralla. Jos olet löytänyt tiesi tähän kategoriaan, tiedät jo todennäköistä muutamia asioita suksisiteistä.

Nis levy on yksi tuotteista, jonka löydät tästä kategoriasta. NIS-levy on esiasennettu joihinkin suksiin, ja se on normaalisti vain NNN-siteiden asennusta varten. Löydät myös erilaisia suksisiteiden ruuveja, NIS-asennuslevyjä sekä SNS-muuntimia.

Jos sinulla suksipari joissa on NIS-asennuslevyt, mutta olet ostanut SNS-yhteensopivat siteet, voit ylittää tämän esteen asentamalla SNS-muuntimen. Se on pieni investointi, mutta jos se tarkoittaa sitä, että voit käyttää suosikkisiteitäsi suosikkisuksissasi, se on hyvä sijoitus. Suksisiteiden ruuvit tälle tuotteelle sisältyvät pakettiin.

Kiinnitä huomiota joustopaloihin

Tämä on myös kategoria, josta löydät erilaiset joustopalat maastohiihtosuksiin. Yleisesti ottaen, on olemassa kaksi eri tyyppistä joustopalaa. Yksi tyyppi soveltuu luistelutyyliin ja toinen on paras perinteisen tyylin hiihtoon. Rottefella on suunnittelut Xcelerator joustopalan, jossa voit vaihtaa kahden tyylin välillä samaa joustopalaa käyttäen. Tämä joustopala on hyvin käytännöllinen pidemmillä retkillä, jolloin haluat minimoida repussa kuljettamiesi varusteiden määrän.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot