×
Valikko

BMX Kampisarjat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kammen pituus/Tyyppi
Keskiö

Mikä on BMX-kampisarja?

BMX-kammet ovat metallivarsia, jotka yhdistävät polkupyörän polkimet keskiöön. Freestyle-kammet on suunniteltu kestäviksi ja ne ovat tärkeä osa luomaan eteenpäin suuntautuvaa liikettä BMX:llä. Verrattuna alumiinista tai hiilikuidusta valmistettuihin race BMX -pyörien kampeihin, freestyle-kammet ovat terästä tai kromia.

Mitkä ovat erilaiset BMX-kampisarja tyypit?

Freestyle BMX:ssä on kolme kampisarjan päätyyppiä: 1-, 2- ja 3-osainen. Laakerit pitävät paikallaan 1-osaisia kampisarjoja, ja niitä esiintyy yleisesti lähtötason pyörissä ja vanhemmissa malleissa. 2-osaisissa kampisarjoissa on yksi kampipultti, ne on helppo asentaa, minkä lisäksi ne sisältävät spindlen, joka on sisäänrakennettu yhteen kampiakseliin. 3-osaiset kampisarjat ovat freestyle BMX pyörien yleisimpiä kampia. Ne ovat tyypillisesti raskaampia, mutta kiinteämpiä ja usein hieman leveämpiä kuin 2-osaiset kampisarjat.

Oikean kokoisen BMX-kampisarjan ja spindlen hankkiminen

Useimmat kammet ovat 170-175 mm pitkiä, mutta niitä on mahdollista löytää 127 mm ja 190 mm väliltä. Oikean pituuden valitseminen riippuu ajajan mieltymyksistä. Pidemmät BMX-kammet ovat suosittuja ajajien keskuudessa, jotka harrastavat hyppimistäja kilpa-ajoa, kun taas lyhyemmät kammet sopivat paremmin katuajoon ja tasaiselle maalle.

On myös tärkeää harkita haluamasi spindlen kokoa. Spindle on akseli, johon kammet kiinnittyvät, ja se löytyy keskiöstä. BMX-spindlejä on saatavilla 19 mm, 22 mm ja 24 mm kokoisina. Halkaisijaltaan 19 mm: n spindle on ihanteellinen rampeille ja poluille ja toimii hyvin katuajoon. Halkaisijaltaan 22 mm spindle taas on vahvempi kuin 19 mm ja se on ihanteellinen hyppyihin ja grindaamiseen. Halkaisijaltaan 24 mm: n spindle on tullut suosituksi viime vuosina, ja se kestää kaiken, mitä haluat tehdä BMX: lläsi.

Lopuksi, on tärkeää tarkistaa, että BMX-kampisarjasi on yhteensopiva polkimiesi kanssa ja että tiedät keskiön koon.

Jos race BMX on sinun juttusi, tutustu meidän Race BMX Kampisarjoihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot