Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Kampisarjat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kammen pituus/Tyyppi
Keskiö

Hyvä tietää

Mikä on BMX-kampisarja?

BMX-kammet ovat metallivarsia, jotka yhdistävät polkupyörän polkimet keskiöön. Freestyle-kammet on suunniteltu kestäviksi ja ne ovat tärkeä osa luomaan eteenpäin suuntautuvaa liikettä BMX:llä. Verrattuna alumiinista tai hiilikuidusta valmistettuihin race BMX -pyörien kampeihin, freestyle-kammet ovat terästä tai kromia.

Mitkä ovat erilaiset BMX-kampisarja tyypit?

Freestyle BMX:ssä on kolme kampisarjan päätyyppiä: 1-, 2- ja 3-osainen. Laakerit pitävät paikallaan 1-osaisia kampisarjoja, ja niitä esiintyy yleisesti lähtötason pyörissä ja vanhemmissa malleissa. 2-osaisissa kampisarjoissa on yksi kampipultti, ne on helppo asentaa. Tämän lisäksi ne sisältävät spindlen, joka on sisäänrakennettu yhteen kampiakseliin. 3-osaiset kampisarjat ovat freestyle BMX pyörien yleisimpiä kampia. Ne ovat tyypillisesti raskaampia, mutta vakaampia ja usein hieman leveämpiä kuin 2-osaiset kampisarjat.

Minkä pituisten BMX-kampien tulisi olla?

BMX-kampia on eri kokoisia aina 125 mm:stä noin 190 mm:n asti. Suurin osa ajajista suosii kuitenkin 170 mm tai 175 mm kampivarsia.

Se, kuinka pitkät kammet haluaa, on viime kädessä henkilökohtainen valinta, mutta sillä on vaikutusta ajamiseesi. Jos tavoitteesi on ajaa mahdollisimman nopeasti, on suositeltavaa käyttää pidempiä kampivarsia. Jos pidät enemmän street ajosta, valitse lyhyemmät kammet, koska ne antavat sinulle paremmin tilaa.

Lopuksi, on tärkeää tarkistaa, että BMX-kampisarjasi on yhteensopiva polkimiesi kanssa ja että tiedät keskiön koon.

Jos race BMX on sinun juttusi, tutustu meidän Race BMX Kampisarjoihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot