×
Valikko

Suojasetti Rullaluisteluun - 3-osaiset suojasetit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Suojasetti rullaluisteluun sisältää kyynär-, polvi- sekä rannesuojat

Ei ole montakaan inhottavampaa asiaa, kuin mennä nukkumaan naarmuuntuneella polvella tai kyynärpäällä, tai ehkä jopa ranne murtuneena. Tässä osiossa oleviin 3-osaisiin suojasetteihin kuuluu suojat polville, kyynärpäille sekä ranteille.

Ja mitä tulee suojiin, ei ole sellaista asiaa kuin kompromissi. Haluat parhaimman mahdollisen suojauksen, ja SkatePron valikoimassa olevat suojat on testattu, ennen kuin ne päätyvät nettisivuillemme myyntiin.

Meidän 3-osaiset suojasetit rullaluisteluun ovat huippulaatuisia, ja kun olet testaamassa uusia temppuja ja pikarullaluistelet kovaa, ei ole syytä sille, mikset käyttäisi suojia. Jotkut ajajat saattavat sanoa, että he eivät käytä suojavarusteita koska ne ovat epämukavia, mutta asia ei ole näin.

Jos menemme ajassa taaksepäin 10-15 vuotta, tämä saattoi olla totta, mutta sen jälkeen on tapahtunut paljon designien ja materiaalien saralla. Nyt materiaalit sallivat ihon hengittävän, ja niissä on erilaisia toimintoja jotka tähtäävät maksimoimaan ilmanvaihdon.

Kun harjoittelet uutta temppua, suojien käyttäminen on aina hyvä ajatus ja ne saattavat antaa juuri tarvitsemasi lisäripauksen itseluottamusta isompien temppujen tekemiseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot