Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scootin Clamppi

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Clampin sisähalkaisija
Clampin koko
Compression-järjestelmään sisältyy
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Scootin clamppi parantaa reagoivuutta sekä antaa scootillesi persoonallisen ulkonäön

Tältä sivulta löydät laaja valikoiman värikkäitä clamppeja. Niitä on saatavilla eri muotoisina sekä designeillä, sopiakseen erilaisiin tyyleihin. Clampin varsinaisen käyttötarkoituksen lisäksi sillä voi myös antaa scootille persoonallisen säväyksen.

Clamppia käytetään forkin ja tangon yhdistämiseen. Se on myös tarpeellinen osa scoottikokoonpanossa - kun clamppi on kiristetty, se varmistaa että forkki ja tanko eivät liiku, kun skuuttaat.

Tämä on tärkeää temppuja tehdessä, sillä turvallisuus on avainsana. Clamppi varmistaa myös, että rengas liikkuu samaan suuntaan kuin tanko kääntyessäsi. Tämän ominaisuuden avulla voit aina mennä haluamaasi suuntaan. Jos scootti ei reagoi haluamallasi tavalla, ongelman syy löytyy usein clampista. Ja hyvin usein ratkaisuksi riittää ruuvien kiristys, mutta toisinaan varaosan hankinta saattaa myös olla tarpeen.

Scootin clampin tyypit:

Clampeista on saatavilla kaksi eri kokoa:

  • Standardi clamppi - sisähalkaisija 32 mm, sopii standardikokoisiin tankoihin
  • Oversized clamppi - sisähalkaisija 35 mm, sopii oversized tankoihin

Joissakin clampeissa on sisäänrakennettu SCS-järjestelmä, joka palvelee samaan aikaan niin clamppina kuin compressionina. Myös näitä clamppeja löytyy kahdessa eri koossa.

Huomaathan, että jotkin clampit ovat yhteensopiva sekä standardi- että oversized tankojen kanssa mukana tulevan shimin ansiosta.

Tutustu valikoimassamme oleviin clamppeihin, ja löydä clamppi, joka antaa lisänäkyvyyttä scootillesi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot