Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Dekkiholkit temppupotkulautoihin

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Dekkiholkit pitävät renkaan paikoillaan

Eivätkö dekkisi ja renkaasi sovi yhteen? Eikö rengas ole enää keskitetty? Ei huolta, dekkiholkit voivat ratkaista pulman.

Temppupotkulautojen dekkiholkit ovat välikappaleita, jotka sijaitsevat dekin ja renkaan välissä, varmistaen että renkaat ovat keskitettyjä ja etteivät ne pääse heilumaan. Sen lisäksi ne pitävät huolen siitä, että akseli-rengas-kokoonpano on jäykkä ja vankka. Jotkin dekkiholkit on lisäksi suunniteltu pitämään jarru paikoillaan.

Dekkiholkit voivat olla myös valmistaja- tai mallikohtaisia. Tästä johtuen on tärkeää tarkistaa, ovatko ne samanlaiset, kun olet ostamassa uusia dekkiholkkeja. Lisätietoja esimerkiksi koosta sekä yhteensopivuudesta löydät kultakin tuotesivulta.

Dekkiholkit asennetaan rengasakselin läpi, ja ne tulisi sijoittaa renkaan kummallekin puolelle. Scootin akselin vakiokoko on 8 mm, mutta se voi myös vaihdella. Muista siis tarkistaa tuotekuvaus kaiken varalta.

Huomioi myös, että useimmat dekkiholkit myydään yksittäin, ja sinun tulee ostaa kaksi holkkia complete setin saamiseksi.

Jos olet yhä epävarma dekkiholkkien valinnasta, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Pyrimme auttamaan sinua parhaamme mukaan dekkiholkkien valinnassa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot