Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Neopreenihuput

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Neopreenihuppu suojaa pään kylmettymiseltä

Kunnollisen neopreenihupun ensisijainen tehtävä on eristää päätäsi auttaen näin sinua pysymään lämpimänä. Jos olet yrittänyt harrastaa vesiurheilua hyvin kylmässä vedessä, olet saattanut kokea niin sanotun "ice cream headache" (suom. jäätelöpäänsärky) johtuen lämpötilan hyvin nopeasta muuttumisesta kylmempään. Paksu ja laadukas neopreenihuppu ehkäisee tätä tapahtumasta.

Kaikki valikoimamme neopreenihuput ovat korkealaatuisia ja tulevat suoraan vesiurheilun parissa toimivilta huippuvalmistajilta. Joten jos hankit seuraavan neopreenihuppusi SkateProsta, sinulla pitäisi silloin olla hallussasi neopreenihuppu, joka palvelee sinua useiden vuosien ajan.

Mikäli sinulla on pitkä kaula, sinun tulisi luonnollisesti hankkia neopreenihuppu, jossa on pitkä kaulaosa. On nimittäin hyvin tärkeää, että neopreenihuppu suojaa koko kaulan ja niskan mitalta.

Kuten kaikkiin märkäpukuihin ja neopreenituotteisiin liittyen, haluat olla varma, että myös neopreenihuppu istuu sinulle kunnolla. Mikäli se on liian suuri, vesi pääsee tunkeutumaan suoraan hupun sisälle vähentäen sen lämmittävää vaikutusta. Toisin sanoen - se ei tällöin pidä sinua kovin lämpimänä. Mikäli neopreenihuppu on liian pieni, se ei tunnu miellyttävältä, ja lisäksi sen sisällä saattaa olla tukala hengittää.

Neopreenihuppu märkäpuvun alle vai päälle?

Pitäisikö neopreenihuppu työntää märkäpuvun kauluksen sisäpuolelle, vai jättää ulkopuolelle? Tämä on yksi suurista kysymyksistä ja lähes uskonnollinen aihe monelle. Mikäli valitset työntää hupun märkäpuvun alle, sinulla on ehdottomasti parempi onni matkassa mitä tulee lämpimänä pysymiseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot