×
VALIKKO

Lisätarvikkeet Heelys rullakenkiin

  Filter
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

Hanki uudet renkaat rullakenkiin

Poiketen esimerkiksi quad rullaluistimista, skeittilaudoista tai temppupotkulaudoista joita käytetään yleensä pari tuntia kerrallaan, Heelys rullakenkiä voi helposti käyttää melkein koko päivän.

Erityisesti koululaiset voivat käyttää rullakenkiä aamusta pitkälle iltapäivään, ja vaikka rullakengät ovat hyvin kestävät, jossain vaiheessa renkaat alkavat olla loppuun kuluneet, laakerit liikkuvat tai nauhat repsottavat.

Jos renkaat ovat kuluneet tai laakerit rikkoutuneet, ne on melko helppoa vaihtaa. Ainoat heelys oheistarvikkeet mitä tarvitset, on uusi rengassetti. Renkaat rullakenkiin on mahdollista saada eri värisinä ja sinun kannattaa myös tarkistaa, ovatko Heelys rullakenkäsi yksi- vai kaksirenkainen malli.

Millaiset renkaat minun tulisi valita Heelys rullakenkiini?

Jos sinulla on yksirenkainen malli, sinun kannattaa valita "fat"-nimiset renkaat, ja jos sinulla on kaksirenkainen malli, tarvitset tällöin "HX2"-renkaat.

Renkaiden vaihto on tosiaan melko helppoa, ja vaikka olisit hukannut erityisen työkalun, ruuvimeisselin tai jopa metallitikun tms. avulla voit löysätä vanhan renkaan helposti. Uudet renkaat voi yksinkertaisesti napsauttaa paikoilleen ja olet valmis rullaamaan.