×
Valikko

Suojavarusteet kiekkoon

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Kiekkokypärät, suojat & muut varusteet

Jääkiekko voi olla vaarallinen laji, jos sinulla ei ole oikeita suojavarusteita. Tästä johtuen kehotamme aina asiakkaitamme käyttämään kaikkia suojavarusteita jo alusta alkaen.

Tästä osiosta löydät laajan valikoiman suojavarusteita kiekon pelaamiseen. Meiltä löydät suojavarusteet sekä ulkona ja sisällä pelattavaan rullakiekkoon, mutta myös jääkiekkoon - niin junioreille kuin senioreille.

Jos etsit jääkiekkopanssaria keskivartalosi suojaksi lähikontaktitilanteissa, meillä on muutamia korkealaatuisia vaihtoehtoja. Se on todella tarpeen, ja jos pelaat joukkueessa, joukkue todennäköisesti vaatii sinua käyttämään suojaa niin harjoituksissa kuin itse peleissä.

Suojaa kalleimmat osasi

Meillä on myös paljon erilaisia kiekkokypäriä, jotka auttavat sinua suojaamaan kaikkein tärkeintä kehosi osaa. Kun puhumme kalleuksista, saatat haluta myös vilkaista valikoimassamme olevia alapääsuojia, jotka varmistavat että kiekkoperintösi välittyy myös tuleville sukupolville.

Ja mitä tulee uusiin sukupolviin, meillä on complete suojasettejä, jotka sisältävät kaiken mitä lapsi tarvitsee, kun hän on kiinnostunut kiekkoilusta. Settiin sisältyy kyynärsuojat, olkasuojat, säärisuojat, hanskat, housut sekä käytännöllinen kassi. Setti on saatavilla kahdessa eri koossa, ja sopii 5-10 vuotiaille lapsille.

Jos olet maalivahti, meillä on myös complete maalivahtisetti CCM:ltä, joka on täydellinen sekä katukiekkoon että sisätiloihin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot