VALIKKO
Rullaluistimet
Hyvä tietää
Filter
 Hinta
 Tuotemerkit
 Kengännumero Renkaan halkaisija
 Kiskojen materiaali
 Monon tyyppi

Naisten rullaluistimet

Miesten|Naisten|Lasten
Filter »

Tältä osastolta löydät inline-rullaluistimet naisille ja tytöille, koosta 35 lähtien. Jos etsit luistimia pienemmässä koossa, löydät ne lasten rullaluistimet-osiosta. Tämän osaston rullaluistimet ovat ensisijassa fitness-luistimia ja valikoimasta löydät luistimet niin vasta-alkajalle kuin pitkän linjan harrastajallekin.

Monet naisten luistimet ovat kategoriassa rullaluistimet, kuten miehilläkin. Kuitenkin tässä kategoriassa on enemmän värejä ja luistimet ovat kapeampia kuin miehillä. On myös luistimia joihin voidaan liittää omat kengät, joka tekee luistelusta enemmän persoonallista.

Kiskot ja pyörät naisten rullaluistimiin

Naisten rullaluistimet on saatavilla muovi tai alumiini kiskoilla. Muovinen on pehmeämpi ja antaa enemmän periksi, joten tarvitaan hieman enemmän työtä kovaan vauhtiin. Aluminiset ovat kovemmat, joka tuo vakautta ja antaa kovemmat vauhdit.

Monissa naisten rullaluistimissa on isommat pyörät, koska niillä saa kovemmat vauhdit esimerkiksi kuntoiluun. Myöskin kovuus on keskiväliltä ( 83A-85A ). Pehmeät renkaat antavat hyvän otteen, mutta hidastavat vauhtia. Todella kova rengas taas on hyvä pikaluisteluun jne, koska niillä pääsee kovempaa mutta meno ei ole yhtä tasaista kuin pehmeillä.

Muistathan myös, että jos tilaamasi koko ei ollutkaan juuri sopiva, vaihdamme luistimesi uuteen kokoon nopeasti ja ilmaiseksi. Vinkkejä luistimien koon valintaan löydät koko-oppaistamme, joiden linkit löytyvät tuotetiedoista.