Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Vaijerilukot ja Ketjulukot

Ovatko Scooter Locks tehokkaita?

On aina suositeltavaa käyttää ketju- tai vaijerilukkoa varkauksien estämiseksi, kun sinun täytyy pysäköidä temppupotkulautasi. Tukeva lukituslaite, kuten karabiinilukko tai vaijerilukko, pelottaa varkaat ja varmistaa, että scoottisi on turvassa. Pystyt aina löytämään oikean lukon tarpeidesi mukaan.

Oikean lukon valinta temppupotkulaudalle

Freestyle-skootterin lukkoja on eri muotoisia ja tyylisiä. Kannattaa valita lukko, jota on helppo käyttää ja kuljettaa mukana. Avainlukko tai koodilukko on henkilökohtainen mielipidekysymys. Avainlukkoja pidetään turvallisimpana valintana, mutta avaimet voivat kadota. Koodilukkoja, joissa on enemmän numeroita, on yleensä vaikea murtaa.

Vaijerilukot, kuten karabiinilukot ja kierrelukot, ovat paras valinta temppupotkulautoihin, koska voit päästää vaijerin scootin läpi.

Kuinka lukitaan temppupotkulauta?

Etsi ensin jotain kiinteää ja tukevaa ympäriltäsi. Se voi olla pyöräteline tai valaisinpylväs. Kiinnitä scootti siihen syöttämällä lukon vaijeri etupyörän pyöränkehien läpi. Joissakin pro scooteissa on reikiä rungossa. Voit kiinnittää ne myös pyörälukolla tai ketjulukolla. Kilpilukot ovat myös hyvä valinta, mutta ne ovat melko lyhyitä. Scootin lukittavien osien valikoima on melko rajallinen.

Etsitkö muita lisävarusteita temppupotkulautaasi? Tutustu Skuutin osat -sivuumme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot