×
Valikko

BMX Gripit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Gripin Pituus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Löydä oikeat BMX gripit tankoosi

BMX käsigripit ovat tärkeät ohjaustangon hallinnan kannalta. Yleensä ajajat suosivat pehmeitä grippejä, sillä ne toimivat iskunvaimentimina, suojaten ajajan käsiä isoilta iskuilta.

Ja mitä tulee BMX käsigrippeihin, henkilökohtaiset mieltymykset ovat avainsana. Siksi bmx grippien pito on urheilulaji, jossa ajajilla on taipumusta testata useita erilaisia malleja, ennen kuin he päätyvät johonkin tiettyyn valmistajaan ja malliin.

Saatat myös huomata, että useimmat BMX ajajat vaihtavat käsigrippejä usein. Asiat, kuten hikiset kädet, isot dropit, kaatumiset tai sateinen sää vaikuttavat grippien hajoamiseen.

Toimivat gripit BMX pyörääsi ovat välttämättömät pidon säilyttämiseksi, ja se on tärkeää, jos haluat tehdä parhaasi. Hyvin vähällä, tai olemattomalla pidolla manuaalit ja bar spinnit ovat paljon vaikeampia tehdä.

BMX käsigripit - Niksejä asennukseen

Suurin osa BMX ajajista tietää, kuinka hankalaa käsigrippien asennus on. Kumi on niin pehmeää, että kitka on aivan mieletön. Jos päätät ostaa uuden käsigrippiparin, meillä on muutamia vinkkejä, jotka tekevät grippien vaihdosta jouhevampaa.

  • Ilmakompressori - voit käyttää ilmakompressoria puhaltaaksesi ilmaa tangon ja grippien väliin, jolloin gripit liukuvat paikoilleen helposti
  • Nippusiteet - voit käyttää gripin sisällä noin neljää nippisidetta, jolloin ne tekevät gripin sisäpinnasta hieman kovemman, helpottaen käsigrippien paikoilleen sujauttamista. Suikaleet on helppo poistaa, kun bmx gripit ovat paikoillaan.
  • Ikkunanpesuaine ja muut nopeasti haihtuvat nesteet - suihkuttamalla esimerkiksi ikkunanpesuainetta ohjaustankoon juuri ennen grippien kiinnittämistä tekee tangosta liukkaamman, ja gripit sujahtavat paikoilleen vaivattomammin.
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot