Joulu
Tilaa viimeistään 16.12.  -  Lisätietoa
×
VALIKKO

Surfskatet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Pituus

Surffaa kadulla surffiskatella

Surfskaten voidaan ajatella olevan joko innovaatio, tai paluu juurille, josta kaikki alkoi. Kun skeittaus sai alkunsa 1940-luvun lopussa, 1950-alussa, sen tarkoituksena oli pitää surffaajat 'kiireisenä' kuivalla maalla ollessaan. Nyt, surf skatet keskittyvät tarjoamaan parhaan ja kaikkein aidoimman surffifiiliksen kadulla.

surf skaten evoluutio

Skeittilautailu alkoi, kun kalifornialaiset surffaajat halusivat jotain tekemistä siksi aikaa, kun aaltoja ei ollut. Silloin ensimmäiset skeittilaudat alkoivat ilmaantua, ja ne oli valmistettu puisista laudoista, joiden pohjaan oli kiinnitetty rullaluistimen renkaat.

Tänä päivänä kadulla surffaaminen on todenmukaisempaa sekä autenttisempaa, kuin se on koskaan ollut. Monet brändit työskentelevät optimoidakseen trukit, designin sekä muodot, jotta pääsisit yhä lähemmäksi surffausfiilistä.

Erittäin joustavasta trukkisysteemistä signature-sarjoihin, jotka on tehty yhteistyössä surffimuotoilijoiden kanssa, surfskate on täydellinen vaihtoehto kun surffaus ei ole mahdollista, tai heille, jotka asuvat kaukana merestä. Joten jos kaipaat surffausfiilistä kaupungilla, surf skateboard on täydellinen ratkaisu sinulle.