Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Sääri- ja Nilkkasuojat

  Filter
Koko

Mitä varten BMX sääri- ja nilkkasuojat ovat?

BMX säärisuojat ja -nilkkasuojat ovat välttämättömiä turvallisuuden säilyttämiseksi ja loukkaantumisten välttämiseksi ajaessasi BMX:ää. Olitpa aloittelija tai kokenut ajaja, kaikkia BMX-pyöräilijöitä suositellaan käyttämään suojavarusteita polvien alapuolella. Kuten tiedät, temppujen kokeiluun liittyy loukkaantumisriski, joten miksi et ajaisi luottavaisin mielin ja hyvällä mielenrauhalla?

BMX-säärisuojat estävät muutakin kuin mustelmia ja säröjä - paha törmäys tai pudotus voi pitää sinut pois pyöräsi selästä viikkoja tai jopa kuukausia. BMX-nilkkasuojat tekevät yhtä tärkeää työtä suojaamalla sinua kaikilta polkimien iskuilta ja tukevat nilkka-aluetta.

Mitkä ovat parhaimmat BMX nilkka- ja säärisuojat?

Ihanteelliset säärisuojat suojaavat sinua, mutta mahdollistavat myös vapaan liikkumisen. BMX-suojus voi olla kova tai pehmeä, ja sitä voi käyttää vaatteiden alla tai päällä riippuen suojavarusteen tyylistä. Kovakuoriset suojat tarjoavat parhaan suojauksen, mutta ne ovat suurempia ja niitä on yleensä käytettävä vaatteiden päällä. Kevyissä suojissa ja suojahihoissa on pehmeämpi suojakerros, joka kovettuu iskun aikana. Näitä voi käyttää vaatteiden alla tai päällä. Sekä BMX nilkkasuojia että -säärisuojia on saatavilla sekä yksittäin että yhdistelmätuotteina.

Jos haluat täydentää BMX-suojusten ettiäsi, tutustu meidän laajaan BMX-Suojavarusteiden valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot