Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Freeskate varusteet & oheistarvikkeet

Freeskate luistelussa tarvitset slalom-kartiot harjoitteluun

Freeskate-luistelu on hauska tapa viettää aikaa ulkona. Slalom sekä hypyt ovat tälle luistelutyylille tärkeitä elementtejä, ja voit vain hämmästellä ammattitason luistelijoita jotka melkein kuin lentävät läpi slalom-kartioiden. Tämä liike vaatii paljon harjoittelua ja taitoa, ja jos haluat harjoitella tai hioa sitä, tarvitset siihen slalom-kartiot. Löydät ne tästä freeskate oheistarvikkeet kategoriasta.

Meillä on muutamia erilaisia kartioita, mutta niille kaikille on yhteistä se, että ne ovat kovuudeltaan täydellisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat tarpeeksi pehmeitä ollakseen rikkoutumatta helposti, mutta samalla tarpeeksi kovia, etteivät ne tartu kiinni pinnan halkeamiin.

Kaikkein suosituimmat kartiomme ovat Powerslideltä, ja ne myydään 10 kpl setteinä, kun taas jos ostat setin Tempishiltä tai Sebalta, settiin sisältyy 20 slalom-kartiota.

Löydät myös erilaiset kiskot, lainerit, kenkäosta, akselit, pultit sekä soljet tästä osiosta. Useimmat näistä tuotteista ovat universaaleja, mutta jotkin niistä saattavat olla yhteensopivia ainoastaan tiettyihin freeskate-luistimiin. Ja jos näin on, se on mainittu tuotesivulla.

Slalom kartiota ovat sekä hauskanpitoon että kilpailuihin

Kun teet ensimmäisen nappisuorituksen slalom-kartioilla, haluat yleensä hioa tyyliä. Joillekin tämä on alku monia vuosia kestävälle taipaleelle hioa sekä säätää pujottelutekniikkaa, päätyen lopulta kilpailemaan ympäri maailmaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot