Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lisätarvikkeet rullakiekkoon

Hyvä tietää

Parhaat rullakiekko varusteet

Rullakiekko tai katulätkä on kaikkein suosituin joukkuelaji, jota pelataan joko inline rullaluistimilla tai quad rullaluistimilla. Peli on oikeastaan melko yksinkertainen, ja hyvin samankaltainen kuin kylmempi versionsa; jääkiekko.

Laajasta rullakiekko varusteet valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle harrastajalle jotakin. Tästä kategoriasta löydät myös muutamia alasuojia. Tämä on hyvin tärkeä suojavaruste, kun pelaat rullakiekkoa.

Meillä on myös akseleita ja pultteja hi-lo kokoonpanoa varten, jossa kaksi takarengasta ovat suurempia, kuin eturenkaat - liikkuvuuden lisäämiseksi sekä helpottamaan tiukkojen käännösten tekemistä.

Koska rullakiekko on korkeaintensiteettinen laji, kenkäsi saattavat alkaa muodostaa hajuja. Rullakiekko varusteet kategoriasta löydät desinfioivat suihkeen, joka auttaa sinua pitämään hajut ja bakteerit kurissa. Tämä pidentää myös rullaluistimiesi kokonaisvaltaista käyttöikää - säästät myös rahaa pitkällä tähtäimellä.

Saatat tarvita jarrun

Vaikka "kiekkojarrutus" on lähtöisin rullakiekosta, osa pelaajista haluaa käyttää jarrua. Erityisesti uudet pelaajat, jotka eivät vielä hallitse kiekkojarrutusta, hyötyvät jarrusysteemin ostamisesta.

Tästä kategoriasta löytyvä jarrusysteemi ei sovi kaikkiin rullaluistimiin, ja se on yhteensopiva maksimissaan 110 mm renkaiden kanssa. Mutta me emme ole vielä tavanneet rullakiekkopelaajaa, joka käyttäisi tämän kokoisia renkaita.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot