×
Valikko

Skeittilaudan laakerit

  Filter
Tuotemerkit
Laakeriluokitus
Laakerin tyyppi
Holkit
Voitelu

Hyvä tietää

Skeittilaudan laakerit pitävät sinut liikkeessä

Täältä löydät valikoimassamme olevat laakerit skeittilautaan. Laaja laakerivalikoima varmistaa, että löydät aina sen, mitä olet etsimässä, olipa kyseessä ABEC 3- tai ABEC 9-laakerit tai jotakin siltä väliltä.

Useimmat skeittilautailijat suosivat Bones Reds-laakereita, sillä ne ovat hyvin kestävät ja testatut usein vapaa-ajan ja ammattitason skeittaajien toimesta. Nämä skeittilaudan laakerit eivät ole saaneet ABEC-luokitusta, mutta niiden tarkkuus on verrattavissa ABEC-3 tai ABEC-5, joka on täydellinen skeittilautailijoille.

Yleinen väärinymmärrys skeittilaudan laakereita valitessa on, että sinun tulisi valita korkealla ABEC-luokituksella olevat laakerit. Mutta katukäyttöön sinun tulisi itse asiassa valita luokitukseltaan matalammat laakerit, sillä et tarvitse huippunopeuksia, joita ABEC 7 - ABEC 9-laakerit tarjoavat. Tarvitset vain kestävyyttä.

Muista myös holkit uusille rullalaudan laakereille

Jos haluat vaihtaa kaikki rullalaudan laakerit, sinun kannattaa ostaa kahdeksan kappaleen pakkaus. Kun vaihdat laakereita, suosittelemme myös, että vaihdat laakereiden välissä olevat holkit. Holkki on melko edullinen, ja koska skeittilautaan kohdistuu usein hyvin kovia iskuja, ne saattavat olla myös uusimisen tarpeessa, vaikka näyttäisivätkin uusilta. Jos olet huomannut, että laakereiden suorituskyky ei ole paras mahdollinen, tällöin saattaa olla myös hyvä ajatus puhdistaa vanhat laakerit ennen uusien ostamista. Opi lisää laakereiden puhdistamisesta tästä artikkelista.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot