×
Valikko

Renkaat rullakiekkoon

Hyvä tietää

Valitse oikeat rullakiekko renkaat

Rullakiekkorenkaat ovat halkaisijaltaan yleensä 76 mm tai 76+80 m, jos käytät hi-lo-kokoonpanoa. Durometer, joka on renkaan kovuus, vaihtelee ulkokäytössä mediumista (81A-83A) kovaan (83A-88A), kun taas sisäkäytössä käytetään hieman pehmeämpiä renkaita (74A-80A).

Kun olet valitsemassa rullakiekkorenkaiden kokoa, sinun kannattaa yleensä hankkia saman kokoiset renkaat, kuin tämän hetkiset renkaat ovat. Koska rullakiekkoluistimien kisko on huolellisesti suunniteltu sopimaan tiettyyn rengaskokoon, löydät tyypillisesti rullaluistimen kiskosta "suositeltu renkaan halkaisija"-maininnan.

Jos rullaluistimet on optimoitu Hi-lo-kokoonpanoon, kiskossa on mainittu erilainen kokosuositus. Se voisi olla esimerkiksi tällainen: 80-80-76-76 ja tarkoittaa sitä, että kahden takarenkaan tulisi olla 80 mm ja eturenkaiden 76 mm - asenna aina isoimmat renkaat kiskon takaosaan.

Rullakiekko renkaat kuluvat nopeasti

Rullakiekkorenkaissa on leveä profiili maksimaalisen kontrollin saamiseksi kaikissa tilanteissa. Renkaat kuluvat melko nopeasti rullakiekkoa pelatessa, sillä pelin aikana tehdään tiukkoja käännöksiä, voimakkaita jarrutuksia ja slaideja. Tästä johtuen renkaiden laatu sekä kestävyys ovat huomionarvoisia seikkoja.

Huomaathan, että useimmat renkaat myydään ilman laakereita, ja neljän kappaleen setteinä. Jos näin ei ole, tieto on mainittu tuotesivulla.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot