Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Waveboard lisätarvikkeet

Waveboard lisätarvikkeiden maailma

Tästä kategoriasta löydät waveboard tarvikkeet, joilla pidät waveboardisi huippukunnossa. Aina varaosista, kuten holkeista, pulteista ja rengaspidikkeistä aina isompiin waveboard osiin, kuten renkaisiin ja grippiteippieihin - meiltä löydät jopa kartiot, joilla voit hioa carving-tekniikkaasi.

Pidä waveboardisi liikkeessä

Vaikka waveboard renkaat eivät kulu yhtä nopeasti, kuin skeittilaudan renkaat, ne täytyy vaihtaa silloin tällöin. Uudet waveboard renkaat antavat sinulle yksinkertaisesti tasaisemman ajon. Rengasvalikoimassamme on vakiorenkaita, mutta löydät meiltä myös vilkkuvia LED-renkaita, jotka valaisevat rullaillessasi. Valikoimassamme on renkaita sellaisilta valmistajilta kuin Flexsurfing ja Streetsurfing.

Kuljeta waveboardia mukana tyylillä

Jos matkustat pidempiä matkoja, waveboard laukku on erinomainen tapa kuljettaa lauta mukanasi. Waveboard laukku on erityisesti suunniteltu kantamaan waveboardia, ja siinä on näppärä kiinnitysremmi laudalle.

Erotu muista makealla grippiteipillä

Tarvitsetko uuden grippiteipin, tai ehkäpä haluat vain tuunata waveboardiasi? Meiltä löydät joitakin upean näköisiä grippiteippejä - aina ruutukuvioiduista graffitikuosisiin grippiteippeihin. Muista tarkistaa, että grippiteippi sopii juuri sinulla olevaan waveboardiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot