×
Valikko

Kypärät - Lapsille

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä

Hyvä tietää

Lasten scoottikypärät: Pidä huoli lapsesi turvallisuudesta

Vaikka lapsesi ei vielä tee isoja temppuja ilmassa tai grindaa kaiteita pitkin, on lasten kypärä tärkein mahdollinen suojavaruste.

Miksi kannattaa hankkia lasten scoottikypärä tavallisen pyöräilykypärän käyttämisen sijaan

Vaikka lasten scoottikypärät ja tavalliset pyöräilykypärät suojelevat kumpikin pään aluetta, on niillä muutamia erittäin tärkeitä eroavaisuuksia.

  • Lapsen scoottikypärä kestää useita iskuja, kun taas tavallinen pyöräilykypärä on vaihdettava uuteen kovan iskun jälkeen.
  • Lasten scoottikypärät on muotoiltu niin, että ne suojaavat myös pään takaosaa, toisin kuin tavalliset pyöräilykypärät.

Kaikki tästä kategoriasta löytämäsi kypärät on varustettu EN 1078 -sertifikaatilla. Tämä tarkoittaa, että ne on hyväksytty skeittausta, pyöräilyä sekä potkulautailua varten.

Lasten kypärät - kuinka varmistaa paras mahdollinen suoja

Kypärän napakka istuvuus on erittäin tärkeää lapsen turvallisuuden kannalta.

Jos kypärä pysyy liikkumatta paikoillaan lapsen ravistaessa päätään kevyesti, on sen istuvuus hyvä. Kypärästä löytyvien hihnojen tulisi muodostaa Y-muoto korvan alapuolella niin, ettei hihna kosketa korvaa.

Jos kypärä heiluu hieman, kannattaa avuksi ottaa useimpien kypärien mukana tulevat vaahtomuovitoppaukset. Näin saat parhaan mahdollisen istuvuuden lapsellesi.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot