×
Valikko

Maastohiihtositeet - Perinteinen tyyli

  Filter
Tuotemerkit
Yhteensopivat monot

Hyvä tietää

Muutamia huomionarvoisia asioita ostaessasi perinteisen siteet

Valitessasi hyvät maasohiihtositeet kannattaa varmistaa, että ne ovat yhteensopivat monojesi pohjien kanssa. Tällöin kannattaa selvittää, käyttävätkö monosi NNN-systeemiä (New Nordic Norm) vai SNS-systeemiä (Salomon Nordic System). Sen lisäksi sinulla saattaa olla SNS-monopari, joka sopii myös NNN-siteisiin. Jos näin on, monoissasi on tällöin sana "Prolink".

Tässä vaiheessa, eri sidesysteemien "tuntuma" on pääasiallisesti makuasia ja henkilökohtainen mielipide, sen sijaan että siteissä olisi eroja suorituskyvyssä tai kestävyydessä. Eri valmistajat ovat investoineet paljon aikaa ja rahaa optimoidakseen sidesysteemin, ja on vaikea kuvitella, että sidesysteemejä voitaisiin vielä parantaa huomattavasti. Toisaalta - olemme ajatelleet näin aiemmin, ja he näyttävät aina löytävän jotakin paranneltavaa ja optimoitavaa.

Viimeisen 20 vuoden aikana markkinoita on dominoinut kaksi standardia, mutta koska Rottefellan omistaman NNN.systeemin patentti vanhentui, lähitulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään paljon uusia pelaajia. Kaksi suurta brändiä Fischer ja Rossignol ovat jo julkistaneet uuden kokoonpanonsa - Turnamicin, joka saattaa olla siteiden seuraavaa sukupolvea.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot