×
Valikko

Maastohiihtositeet - Perinteinen tyyli

  Filter
Tuotemerkit
Yhteensopivat monot
Asennuspleitit näihin siteisiin

Hyvä tietää

Perinteisten maastohiihtositeiden ostaminen

Jos haluat vaihtaa tai lisätä perinteiset maastohiihtositeet suksiisi, on tärkeää tietää, minkä sidejärjestelmän haluat. Ne jaetaan kolmeen luokkaan - NNN (New Nordic Norm), SNS (Salomon Nordic System) ja 75 mm (3 -pin). Jos sinulla on jo hiihtomonot, ulkopohja tai tuotekuvaus kertoo, millä maastohiihdon suksisidejärjestelmällä ne toimivat.

Ovatko NNN- ja SNS -siteet samat?

Rottefella-tuotemerkin suunnittelemat NNN-siteet EIVÄT ole samoja kuin Salomonin SNS-siteet. Voit erottaa ne näkyvästi toisistaan niiden harjanteiden lukumäärän perusteella, jotka kulkevat siteitä pitkin. NNN-siteissä on kaksi ohuempaa harjannetta, kun taas SNS-siteissä on yksi paksumpi. Hiihtomonojen pohjien on vastattava harjannekuviota, jotta ne ovat yhteensopivia siteiden kanssa.

NNN-siteistä on tullut hallitseva maastohiihtosidetyyppi. Tuotemerkit, kuten Fischer, Rottefella, Salomon, Atomic ja Rossignol, tuottavat varusteita tämän mallin ympärille. Nämä merkit ovat myös tehneet ainutlaatuisia versioita, jotka toimivat NNN-järjestelmän kanssa. Yleisiä tuotenimiä, kuten Turnamic, Prolink ja NIS, nähdään säännöllisesti markkinoilla.

Jos haluat syvemmän ymmärryksen maastohiihtositeistä, tutustu oppaaseemme - Maastohiihtositeiden yhteensopivuus. Tutustu myös Perinteisten Maastohiihtomonojen -valikoimaamme ja löydä sopivat monot.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot