×
Valikko

Potkulaudan laakerit

  Filter
Laakeriluokitus

Hyvä tietää

Löydä oikeanlaiset potkulaudan laakerit

Laakerit ovat tärkeä osa potkulautaasi. Ne varmistavat renkaiden esteettömän rullauksen ja sujuvan liikkuvuuden. Tästä osiosta löydät potkulautoihin tarkoitetut laakerit. Muistathan, että tarvitset jokaiseen renkaaseen kaksi laakeria. Jos etsit korkealaatuista laakerisettiä, suosittelemme katsastamaan tämän kategorian valikoiman. Meiltä löydät teräslaakereita, joita on ollut markkinoilla jo useita vuosia, mutta myös uusia tulokkaita, joissa jokainen yksityiskohta on hiottu täydelliseksi. Meiltä löydät myös kulttimaineesta nauttivat Bones Reds-laakerit, jotka alun perin valmistettiin skeittilautoihin, mutta ovat myös alkaneet olla potkulautailijoiden suosiossa.

Entäs keraamiset potkulaudan laakerit?

Bones Reds-laakerit on valmistettu teräksestä, mutta jos haluat hyvin kestävät ja nopeat laakerit, sinun kannattaa tällöin harkita keraamisia laakereita.

Jos yksi laakereistasi on rikkoutunut tai mennyt hyvin huonoon kuntoon, sinun ei tarvitse uusia kaikkia laakereita. Tosin, jos laakerit ovat yli vuoden vanhat yhden niistä rikkoutuessa, suosittelemme tällöin vaihtamaan kaikki laakerit samalla kertaa.

Potkulaudan laakerit säädettäviin potkulautoihin ovat yleensä ABEC-luokitukseltaan korkeita. Koska nämä potkulaudat on valmistettu välimatkojen taittoon, suosittelemme valitsemaan korkeamman laakeriluokituksen, jolloin sinun ei tarvitse käyttää niin paljon energiaa nopeuden ylläpitämiseen.

Laakereiden välissä käytettävät holkit löytyvät myös tästä kategoriasta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot