VALIKKO
×

Alusvaatteet/Lämpökerrastot

Laadukas aluskerrasto takaa onnistuneen päivän

Jotta rinnepäiväsi olisi menestys, edellyttää se vähintäänkin pysymistä kuivana ja lämpimänä. Tekninen alusasu joka on samalla lämmin, on vaatekertasi kulmakivi silloin, kun harrastat laskettelua, lumilautailua tai patikoimista kylmällä kelillä. Lämpökerrastot koostuvatkin usein pitkistä alusvaatteista - tyypillisesti pitkähihaisesta aluspaidasta sekä parista pitkiä alushousuja. Meillä on laaja valikoima lämpökerrastoja sekä miehille ja naisille.

Kuivana pysyminen on kaiken A ja O

Toisin kuin "normaalit" pitkät aluskerrastot, lämpökerrasto on suunniteltu johtamaan hikoiltu kosteus pois iholtasi, jotta pysyisit kuivana. Lisäksi, useimmat pitkät lämpökerrastot, jotka löydät tästä kategoriasta, eivät ainoastaan pidä sinua lämpimänä, vaan auttavat myös säätelemään kehosi lämpötilaa. Joihinkin pitkiin lämpökerrastoihimme on myös lisätty istuvuutta ja käyttömukavuutta parantava resori tai rypytys polvien ja nilkkojen kohdalle. Joten ainoa asia josta sinun tulee huolehtia, on hauskanpito rinteessä! Suosittelemme, että valintasi on aluskerrasto, joka on valmistetu joko teknisestä synteettisestä kankaasta, merinovillasta tai silkistä.

Vartalonmyötäinen istuvuus

Voidaksesi hyödyntää teknisen alusasusi tai lämpökerrastosi parhaat ominaisuudet, sen tulisi istua vartalonmyötäisesti ihoa vasten, myös kainaloiden kohdalta. Jos kankaan ja ihon väliin jää ilmaa, kosteus ei kulkeudu kankaan läpi vaan pysyy ihollasi jättäen sinut märäksi, ja saaden sinut tuntemaan olosi kylmäksi.

Monipuoliseen käyttöön

Lämmin tekninen alusasu suojaa sinua kylmettymiseltä myös rinteiden ulkopuolella. Koska lämpökerrastoilla on kyky johtaa kosteutta pois iholtasi, ja samalla kyky sallia kehosi hengittää, ne ovat täten erittäin käytännöllisiä myös esimerkiksi talvijuoksussa ja -pyöräilyssä sekä talvella patikoidessa. Ja mikäli työskentelet ulkona kylmällä säällä, on laadukas lämpökerrasto ehdoton!