×
Valikko

Lasten skeittikypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

Pidä lapsesi turvassa lasten skeittikypärällä

Skeittailu on hauska, sosiaalinen ja turvallinen urheilulaji lapsellesi. Onnettomuuksia kuitenkin sattuu, ja on tärkeää, että lapsesi käyttää oikeita suojavarusteita. Ensimmäinen hankittava suoja on kypärä. Se on tärkein käytettävä suojavaruste, ja se voi suojata lastasi vakavilta vammoilta, jos hän kaatuu pahasti. Skeittikypärät on suunniteltu niin, että niissä on kova ulkokuori ja polystyreenivaahtoydin, mikä tarkoittaa, että ne suojaavat useilta iskuilta.

Monet kysyvät, voiko tavallista pyöräilykypärää käyttää skeittailussa. Tämä on mahdollista, mutta kannattaa kuitenkin investoida skeittikypärään, sillä se suojaa takaraivoa paremmin.

Miten lasten skeittikypärän pitäisi istua?

Lasten skeittikypärän on istuttava tiukasti ja tukevasti. On tärkeää, että kypärä ei liiku liikaa, mutta ei myöskään liian tiukasti tai epämukavasti. Varmista, että kypärää käytetään oikein eikä se istu liian korkealla tai liian alhaalla päässä - kypärän etuosan tulisi olla kulmakarvojen suuntainen, eikä takaosan tulisi koskettaa niskaa.

Jotta saat lapsellesi oikean koon, ota pehmeä mittanauha ja pistä se otsan ympärille. Muista, että kypärän koko vaihtelee hieman merkistä riippuen, joten muista tarkistaa yksittäisen kypärän mitat. Jos haluat lukea lisää oikean istuvuuden hankkimisesta, lue oppaamme Kypärän käyttäminen.

Kypärän lisäksi on myös tärkeää, että lapsellasi on kaikki muut suojat, jotta hän on täysin suojattu.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot