Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Potkulaudan Varaosat & Oheistarvikkeet

  Filter
Tuotemerkit

Hyvä tietää

Tarvitsetko viimeiset potkulaudan varaosat?

Onko etsinnässä viimeiset scootin varaosat, ennenkuin scoottisi on täydellinen? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät varaosat, varusteet sekä paljon muuta, jotka eivät sovi muihin kategorioihin.

Täältä löydät kaiken erilaisista työkaluista ja holkeista lukkoihin ja potkulaudan telineisiin, joiden ansiosta potkulauta pysyy kaatumatta pystyssä. Jos haluat ajaa ilta-aikaan, valikoimassamme on myös pieniä valoja. Toinen vaihtoehto on ostaa temppupotkulaudan kokoamispalvelu, jolloin kokoamme sekä säädämme scootin käyttövalmiiksi.

Anna meidän auttaa scootin kokoamisessa

Jos et halua asentaa varaosia itse, tällöin vaihtoehtona on tilata Temppupotkulaudan Kokoaminen -lisäpalvelu, jolloin työpajamme ammattilaiset varmistavat, että scootin osat on koottu sekä säädetty oikein. Scoottisi toimivuuden kannalta on tärkeää, että varaosat on asennettu oikein. Liian löysällä oleva ruuvi tai pultti voi olla vaarallinen, ja yhteensopimattomat osat voivat aiheuttaa paljon harmaita hiuksia. Jos olet epävarma siitä, kuinka osat tulisi asentaa, voit tällöin jättää sen ammattilaistiimimme huoleksi. Toki, jos sinulla on kysymyksiä scootin varaosiin, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Muut -kategoriasta saatat löytää joitakin varaosia, joita et tiennyt tarvitsevasi - tai edes olevan olemassa. Värikkäät kääreet tangon piristämiseksi tai erityinen scoottireppu helppoon reissaamiseen - ne kaikki ovat täällä.

Inspiroidu siitä, kuinka voit antaa scootillesi pienen päivityksen, joka lisää paljon arvoa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot