VALIKKO
×

Hanskat lasketteluun ja lautailuun

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Aktiviteetti
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Kunnolliset toppahanskat kuuluvat jokaisen laskettelijan ja lautailijan varusteisiin. Jos lasketteluhanskat ovat liian pienet, eivät sormet pysy lämpöisinä. Kannattaakin siis valita oikean kokoiset hanskat, ja ottaa varmuuden vuoksi myös ylimääräinen pari mukaan rinteeseen.

Erityisesti lapsilla ja lautailijoilla tulee olla kunnolliset talvihanskat, sillä he ovat kaikkein eniten kosketuksissa lumen kanssa. Meiltä löytyy sopivat hanskat niin lasketteluun, lautailuun tai lumisotaan!

Lasketteluhanskat

Lasketteluhanskoja on olemassa ainakin kahta eri mallia:

Lyhyet hanskat yltävät juuri ja juuri ranteen yli ja mahdollistavat ranteen liikkuvuuden. Pitemmät hanskat nousevat ylemmäs ja suojaavat kättä (tai takin hihaa) lumelta ja kylmyydeltä.

Molemmissa malleissa on hyvät puolensa, joten valinta on lähinnä makuasia.

Laskettelutumput

Tumput ovat hanskoja lämpimämmät, koska sormet ovat samassa tilassa. Tumput eivät kuitenkaan ole yhtä näppärät rinteessä kuin hanskat ovat. Markkinoilla on olemassa myös eräänlaisia tumppujen ja hanskojen "yhdistelmiä".

Lautailutumput

Lumilautailijoille erikseen suunnitelluissa tumpuissa on usein pieniä yksityiskohtia, jotka on suunniteltu nimenomaan lautailijoiden tarpeisiin. Tumpuissa saattaa olla esimerkiksi vahvistetut ranneosat, jotka suojaavat rannetta kaatuessa.