Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Käsineet talviurheiluun

  Filter
Tuotemerkit
Koko
Sukupuoli
Aktiviteetti
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Oikeanlaiset talvihanskat pitävät sormesi lämpiminä

Kunnolliset lasketteluhanskat tai hiihtohanskat ovat tärkeä osa hiihtovarusteitasi. Jos palelet tai kätesi ovat märät, sinun on vaikea viihtyä lumisissa olosuhteissa kovin pitkään. Lisäksi, jos lasketteluhanskat, tai toppahanskat joiksi niitä myöskin voidaan kutsua, ovat liian pienet, ne aiheuttavat sormiesi palelemisen. Tästä syystä pidä aina huolta, että hanskoissasi on jonkin verran ylimääräistä tilaa. Valitse laadukkaat talvihanskat ja muista pitää mukanasi myös ylimääräinen pari kuivia käsineitä. Olitpa sitten lähdössä laskettelemaan, hiihtämään, temmeltämään keskelle lumisotaa tai suuntaamassa talviselle kävelylenkille, meiltä löydät oikeanlaiset lasketteluhanskat ja muut talvikäsineet itsellesi.

Lasketteluhanskat / talvihanskat

Lasketteluhanskat ovat tyypillisesti kahta eri mallia:

Lyhyet lasketteluhanskat yltävät juuri ja juuri ranteen yli ja mahdollistavat laajemman liikkuvuuden - etenkin ranteelle. Pitempivartiset lasketteluhanskat nousevat ylemmäs ja suojaavat käsivartta lumelta ja myös kolhuilta. Molemmissa malleissa on hyvät puolensa, joten sopivan mittaisen laskettelu- ja lumilautailuhanskan voikin jokainen valita omien mieltymyksiensä mukaan.

Talvirukkaset

Rukkasmalli on sormikasmallia lämpimämpi vaihtoehto, koska sormet ovat rukkasessa samassa tilassa lähellä toisiaan. Rukkaset eivät kuitenkaan luonnollisesti ole liikkuvuudeltaan yhtä näppärät kuin sormikkaat. Saatavilla on myös kolmisormihanskoja (Lobster - malli), jotka ovat sormikkaan ja rukkasen välimuoto.

Hanskat lumilautailuun

Lumilautailuhanskoissa on usein pieniä yksityiskohtia, jotka on suunniteltu nimenomaan lautailijoiden tarpeisiin. Joissakin malleissa saattaa esimerkiksi olla hanskan varren sisään rakennetut rannesuojat tai tuet, jotka suojaavat rannetta entistä paremmin kaatumisen yhteydessä.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot