VALIKKO
×

Freestyle BMX Bikes

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Freimin Top Tube
Tangon korkeus
Hubit %s

Freestyle BMX on luova urheilulaji, jossa keskitytään tekemään temppuja. Freestylessä voidaan käyttää erilaisia esteitä taikka tehdä temppuja flatilla. Freestyle BMX pyörät saivat alkunsa 1970-luvun puolivälissä, kun BMX pyöräilijät aloittivat temppuilun samoissa ja samanlaisissa paikoissa kuin skeittarit.

Freestyle BMX tyylit

Freestyle BMX:ssä on monta eri tyyliä, kuten Dirt/Trails, Street, Parkki ja Flatti.

Trails/Dirt: Traileissa pääasiallisesti hypitään dirt bankilta toiselle, tehden temppuja ilmalennon aikana.Vaikka Trailit ja Dirt ovat erittäin samanlaista tyyliä, niissä on myös jotain eroja. Traileissa päämääränä on luoda flow ja tehdä kokeneita temppuja, kun taas dirtissä dirt bankit ovat normaalisti korkeampia ja temput ovat jotenkuten vaarallisempia.

Street: Freestyle BMX pyörät sopivat hyvin urbaaneihin streetti ajoihin, samalla tavalla kuin käyttäisitte temppupotkulautaa, skeittilautaa, tai aggressiivisiä rullaluistimia. Streetissä normaalisti käytetään raileja, curbeja ja bankkeja.

Parkki: Jos suosit skeittiparkkeja, se on myös vaihtoehto BMX:ssä. Rampit ja railit ovat mainioita Freestyle BMX:ään.

Flatland: Flatland eroaa eniten muista freestyle tyyleistä, koska sitä tehdään tasaisilla ja sileillä pinnoilla. Tekniset taidot ja hyvä tasapaino ovat erittäin tärkeä osa flatland temppuja. Freestyle BMX pyörien tulee olla vahvoja, koska ajaja tasapainottelee freimin taikka pegien päällä paljon. Flatland yhdistää pyöräily temppujen ja breakdancen elementtejä.

Lisää voitte lukea BMX pyörien tuoteselostuksista.