Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Freestyle BMX Pyörät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Freimin Top Tube
Taitotaso
Napa
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Hyvä tietää

Freestyle BMX pyörät

Freestyle BMX on luova urheilulaji, jossa keskitytään tekemään temppuja. Voit käyttää erilaisia esteitä tai yksinkertaisesti tehdä temppuja tasaisella pinnalla freestyle bmx pyörääsi käyttäen.

Tästä kategoriasta löydät kaiken, mitä tarvitset ajaaksesi freestyle bmx pyörällä. Meiltä löydät myös BMX varaosat, jos pyöräsi on vaikkapa korjauksen tai päivityksen tarpeessa. Jos etsit uutta freestyle bmx pyörää, valikoimassamme on useita BMX complete pyöriä vahvimmilta brändeiltä.

Freestyle BMX ilmaantui 1970-luvun puolivälissä, kun BMX ajajat alkoivat tehdä temppuja joissakin samoissa - ja samankaltaisissa - paikoissa, kuin skeittaajat.

Freestyle BMX kattaa useita eri alalajeja, kuten Dirt/Trails, Streetin, Parkin ja Flatlandin. Mutta olitpa kiinnostunut mistä tahansa freestyle alalajista, meitä löydät bmx pyörät ja bmx osat, jotka vastaavat vaatimuksiisi.

Street BMX pyörät

Voit käyttää freestyle bmx pyörää temppuihin kaupunkiympäristössä, samaan tapaan kuin käyttäisit skuuttia, skeittilautaa tai bleidejä. Kun ajat streettiä, käytät yleensä esimerkiksi kaiteita tai katukiveyksiä grindaukseen ja temppuiluun.

Parkki BMX pyörät

Jos haluat tehdä temppuja skeittiparkissa, se on mahdollista. Rampit ja railit ovat erinomaisia esteitä freestyle BMX ajajien käyttöön.

Flatland BMX pyörät

Flatland - eli flätti - eroaa useimmista muista freestylen alalajeista, sillä sitä harrastetaan litteillä, tasaisilla pinnoilla. Tekniset taidot ja erinomainen tasapaino ovat tärkeitä kriteereitä näille tempuille. Freestyle BMX pyörien pitää olla vahvoja, sillä ajajat usein tasapainottelevat rungon päällä tai kiinnittävät pegit. Flatland yhdistää pyörällä temppuilun breakdance-elementteihin taiteellisilla suorituksilla.

Dirt BMX pyörät

Trailssissa hypitään hyppyriltä toiselle, ja ilmalennon aikana tehdään temppuja. Vaikka trailssi ja dirtti ovat hyvin samankaltaisia, niiden välillä on joitakin eroja. Trails-ajossa tähdätään flow'n saamiseen ja kehittyneiden temppujen tekemiseen. Dirtissa hyppyrit ovat tyypillisesti korkeampia, ja temput näin ollen myös riskialttiimpia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot