×
Valikko

Maastohiihtositeet - Backcountry

  Filter
Tuotemerkit
Yhteensopivat monot
Asennuspleitit näihin siteisiin

Hyvä tietää

Backcountry siteiden tulee olla leveät

Kun valitset siteitä backcountry suksiin, välineiden mitat ovat erilaisia, kun niitä verrataan perinteisen tyylin suksikokoonpanoon. Sekä sukset että siteet ovat isommat ja painavammat, kuin perinteisen tyylin suksipari.

Backcountry-hiihdossa haluat suksien ja siteiden soveltuvat kaikkiin olosuhteisiin. Toisinaan olet syvässä lumessa, ja toisinaan alla on perinteisempään hiihtoon soveltuva maasto.

Backcountry sukset ovat leveät, ja siteet noudattelevat niiden mitoitusta. Valikoimassamme olevat siteet ovat välillä 58 -68 mm. ja ovat yhteensopivia ainoastaan tiettyjen monojen kanssa. Lue kultakin tuotesivulta tarkempia tietoja siitä, mitkä monot sopivat siteisiin.

Rottefella BC Magnum Mustat Siteet ovat leveimmät valikoimassamme olevat siteet, mutta vaikka siteet on suunniteltu leveisiin suksiin, ne voidaan sovittaa leveydeltään 52 mm oleviin suksiin.

Yleisesti ottaen, backcountry siteiden leveä hallintalevy tarjoaa erinomaista vakautta sekä suksien hallintaa, mikä on tärkeää koskemattomilla hangilla liikkuessa, jolloin harvoin tiedät mikä edessä odottaa. Sen lisäksi maasto sekä lumiolosuhteet vaihtelevat enemmän.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot