×
Valikko

Linerit ja pohjallises bleidaukseen

  Filter
Kengännumero

Hyvä tietää

Sisäkengät - optimaaliseen istuvuuteen sekä tukeen

Tälle sivulle olemme koonneet bleideihin tarkoitetut lainerit. Laineri auttaa sinua saamaan juuri oikean istuvuuden ja tuen. Jos laineri kuluu loppuun, voit aina vaihtaa sen uuteen, mikä antaa sinulle myös melkein saman tunteen, kuin ostaisit uudet bleidit. Irrotettavuuden lisäksi sisäkengät ovat myös pestävissä, mikä tekee niiden puhtaanapidosta sekä tuoksuttomuudesta helppoa. Jos bleideihisi muodostuu pahoja hajuja, meitä löydät myös desinfioivaa suihketta.

Bleidien sisäkengät on suunniteltu tarjoamaan tukea, olemaan hengittäviä ja joitakin voidaan jopa lämpömuovata optimaalisen istuvuuden saamiseksi. Varmista, että laineri istuu tiukasti. Kun se alkaa löysentyä, voit vaihtaa sen uuteen saadaksesi taas oikean istuvuuden.

Tältä sivulta löytyvät sisäkengät sopivat useimpiin bleideihin, mutta jos olet epävarma sopivatko ne juuri sinun bleideihisi, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Laineri on aliarvostettu varaosa

Laineri on osa, jonka monet bleidaajat saattavat unohtaa huoltaessaan luistimiaan, ja jotkut eivät vaihda niitä ikinä, vaikka niiden vaihto antaisi paremman istuvuuden.

Meillä on laaja valikoima erilaisia bleidien sisäkenkiä sekä joitakin kenkiä Xsjadolta, jotka on erityisesti suunniteltu Xsjado-luistimiin. Useimmat sisäkengät ovat Powerslideltä, joka tunnetusti valmistaa ehdottomasti rullaluistelumaailman parhaat sisäkengät.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot