×
Valikko

Laskettelukypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Tärkein asia ensin - laskettelukypärä​​​​

Tämä on se paikka josta löydät tärkeimmistä tärkeimmät mitä tulee talven suojavarusteisiin, eli toisin sanoen laskettelukypäriin.

Nykyään yhä useammat ihmiset käyttävät laskettelukypärää ja tämä on vaikuttanut suuresti niiden muotoiluun, käyttömukavuuteen ja kestävyyteen. Uutta teknologiaa ja kehittyneempiä systeemejä iskunvaimennukseen tulee koko ajan lisää, joten tekosyytä pään turvallisuuden laiminlyömiseen ei ole..

Laskettelykypäriä ei kuitenkaan ole suunniteltu ainoastaan suojaamaan päätäsi iskun aikana. Ne myös pitävät pääsi lämpimänä, kun olet rinteessä. Kypärän käyttö myös tukee itsevarmuuttasi, kun tunnet olevasi turvassa ja tämä tarkoittaa taas sitä, että saat lisäpotkua ja parhaan irti rinnepäivästäsi.

Laskettelukypärän oikea istuvuus

Laskettelukypärän tulisi istua hyvin ja tiukasti päässä, ja sen ei tulisi liikkua kun ravistat päätäsi. Toisaalta, kypärä ei saa olla niin tiukka, että se tuntuu epämukavalta tai häiritsevältä. Kypärän tulisi istua päässäsi napakasti leukaremmin ollessa paikoillaan. Eri valmistajilla on yleensä erilaiset suositukset kypäriensä istuvuuteen liittyen, joten varmista, että seuraat näitä suosituksia.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot