VALIKKO
×

Laskettelu- ja lumilautailukypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Sisäpuolen mitta
Kokoa säädettävä
Sertifikaatit

Laaja valikoiman laskettelu- ja lumilautailukypäriä

Täältä löydät valikoimassamme olevat laskettelukypärät, jotta sinulla olisi turvallista ja hauskaa laskettelureissullasi.

Yhä useammat ihmiset käyttävät laskettelukypäriä, ja laskettelukypärät ovat kehittyneet viime vuosina paljon niin muotoilultaan, käyttömukavuudeltaan kuin kestävyydeltään. Laskettelukypärä tai lumilautailukypärä suojaa päätäsi iskuilta silloin, kun kaadut rinteessä. Laskettelukypärät on erityisesti suunniteltu ja rakennettu talviurheiluun, ja usein ne on suunniteltu myös lämmittämään. Joissakin maissa lasten on pakollista käyttää laskettelukypärää, kun he laskettelevat tai lumilautailevat. Lisäksi, kypärän käyttämättä jättämiselle ei oikein ole hyvää syytä. Monet valikoimassamme olevat kypärät soveltuvat myös pyöräily- tai rullaluistelukäyttöön kesällä, johtuen irrotettavista sisähatuista ja pehmusteista.

Laskettelukypärän oikea istuvuus

Laskettelukypärän tulisi istua hyvin ja tiukasti päässä, ja sen ei tulisi liikkua kun ravistat päätäsi. Toisaalta, kypärän ei tule olla niin tiukka, että se tuntuu epämukavalta tai inhottavalta. Jos haluat käyttää uutta laskettelu- tai lumilautailukypärääsi, on hyvin tärkeää että se on yhtä mukavantuntuinen, kuin se on turvallinen. Eri kypäröissä on usein eri suositukset koon valintaan, ja niitä kannattaa noudattaa.