Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Oheistuotteet BMX

Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hanki oikeat BMX työkalut ja oheistuotteet, jotka pitävät sinut liikkeessä!

Oletko ikinä mennyt BMX parkkiin, mutta huomannut perille päästyäsi, että kumi on puhjennut? Freestyle bmx oheistuotteet kategoriasta löydät kaikki tarvitsemasi BMX pyörän työkalut - aina BMX kuusiokoloavaimista BMX pumppuihin, ja niiden lisäksi paljon muuta.

Jos kuljetat mukanasi oikeita työkaluja Freestyle BMX pyöräsi korjaamista varten, voit tehdä kaikkein yleisimmät korjaukset paikan päällä ja temppuilla parkissa niin kauan kuin haluat. Jos reppusi on pakattu täyteen tarvikkeita, kuten Powerslide Ilmapumpulla jossa on sisäänrakennetulla painemittarilla, rengasvipusarjalla sekä joillakin varaosilla, ei sinun tarvitse lähteä kotiin liian aikaisin.

Vapaarattaan irrotustyökalu

Jos haluat irrottaa vapaarattaan, tarvitset sitä varten erityisen työkalun nimeltään vapaarattaan ulosvetäjä tai vapaarattaan irrottaja, jolla saat otteen vapaarattaan keskiöstä. Jotkin näistä työkaluista on mahdollista kiinnittää ruuvipenkkiin tai muussa tapauksessa kääntää jakoavaimen avulla.

BMX pyörän rengasvipu: Et enää ikinä tarvitse muita vaihtotyökaluja

Kumin puhkeamiselle ei ole ikinä oikeaa hetkeä ja silloin et halua joutua seisoskelemaan kadulla tai parkissa aikaasi hukaten. Rengasvipusarjan avulla voit vaihtaa renkaan tuossa tuokiossa ja keskittyä oleelliseen - ajamiseen.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot