×
Valikko

Lumilaudan hienosäätö & lumilautailutarvikkeet

Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Lumilauta vaha ja lumilaudan optimaalinen hienosäätö

Koska lumilautailu on extreme-urheilulaji, lumilautasi altistuu koville iskuille aina silloin tällöin. Sora, hiekka ja kovajää jättävät lautaasi jälkiä, kun kiidät rinteissä, ja kun törmäät, lauta saa myös osumia. Minimoidaksesi vaurioita ja pidentääksesi lumilaudan käyttöikää, sinun kannattaa tutkailla tässä osiossa olevia tuotteita, johon kuuluu esimerkiksi lumilauta vaha sekä muut hyödylliset lumilauta tarvikkeet.

Hyvälaatuinen lumilauta voi olla melko kallis, ja tämä on toinen syy sille, miksi lumilaudan hienosäätöön ja huoltoon kannattaa käyttää hieman aikaa ja rahaa.

Se, kuinka sinun tulisi huoltaa lumilautaasi riippuu siitä, millainen lautailija olet. Ensin, tarvitset vahan, joka sopii tyyliisi. Sama koskee myös kanttien kulmia, joita varten haluat lumilaudan kanttityökalun, jolla voit säätää kulma sopimaan tyyliisi. Jos carving on lähellä sydäntäsi, sinun kannattaa tällöin valita 90 astetta, mutta jos olet rail-lautailija tai olet huolissasi kanttien osumisesta lumeen, sinun kannattaa tällöin valita 87 - 88 astetta.

Uusi lauta voi myös tarvita hienosäätöä

Uudet lumilaudat on usein suunniteltu siten, että niissä 90 asteen kantit ympäri lautaa, ja tämä voi aiheuttaa sen, että nose ja tail ottavat kiinni lumeen. Tästä johtuen voi olla hyvä ajatus viilata nosea ja tailia terävien kulmien pehmentämiseksi - vain hieman. Ja kun olet työn touhussa, voi olla hyvä ajatus myös vahata lumilaudan pohja. Tarkoitamme, ettei siitä voi olla haittaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot