×
Valikko

Lasten- ja säädettävät scootit

  Filter
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Ajajan max. paino

Hyvä tietää

Lasten potkulauta - useita eri kokoja ja värejä

Täältä löydät valikoimassamme olevat lasten potkulaudat. Pienille lapsille normaalin potkulaudan käyttö saattaa olla hankalaa, ja siksi suosittelemme vanhempia valitsemaan lapselle lasten potkulaudan.

Lasten potkulaudat ovat tyypillisesti kevyempiä ja niissä on matalampi tanko, tarjoten paremman käsiteltävyyden pienille käyttäjille.

Isorenkainen potkulauta lapselle

Emme ikinä suosittele lapsia käyttämään potkulautaa kuoppaisella pinnalla tai soratiellä. Mutta jos näin kuitenkin käy, kannattaa tällöin harkita isorenkaista potkulautaa, jossa on ilmatäytteiset renkaat. Jos valitset potkulaudan, jossa on ilmatäytteiset renkaat, potkulautaa voi käyttää myös soralla sekä hyvin kuoppaisilla teillä.

Kolmirenkaiset lasten potkulaudat

Tavallisissa potkulaudoissa on kaksi rengasta, ja moni lasten potkulauta on rakennettu tällä mallilla. Markkinoilla on kuitenkin myös monia innovatiivisia potkulautoja, jotka haastavat perinteisen suunnittelun. Yksi niistä on kolmipyöräinen potkulauta, joka tarjoaa paremman vakauden, erityisesti jos lapsi seisoo paikoillaan.

Lasten kolmirenkaisen potkulaudan heikkous on sen hieman vaikeampi käsittely. Jotkut ratkaisevat haasteen siirtämällä kaksi rengasta potkulaudan taakse.

SkatePro suosittelee vanhempia valitsemaan kolmirenkaisia lasten potkulautoja perheen pienimmille, sillä ne tarjoavat alussa paremman vakauden. Kolmipyöräinen potkulauta on erinomainen tapa antaa lapselle onnistumisen kokemuksia potkulautailussa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot