VALIKKO
×

Lasten potkulaudat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Kokonaiskorkeus
Renkaan halkaisija
Dekin malli
Ajajan max. paino

Täältä löydät lapsille suunnitellut potkulaudat. Pienille lapsille normaalin potkulaudan käyttö saattaa olla hankalaa ja siksi usein suosittelemme vanhempia valitsemaan lapsilleen lapsien potkulaudan.

Lasten potkulaudat ovat tyypillisesti keveämpiä ja tangot matalammalla tarjotakseen paremman käsiteltävyyden potkulaudalle.

Isorenkaiset lasten potkulaudat

Markkinoilta löytyy monenlaisia lapsille suunnattuja potkulautoja, joilla jokaisella on omat vahvuudet. Ulkona on monenlaisia potkulautoja isoilla renkailla, jotka ovat joko ilma täytteiset tai umpirenkaat. Lapsien kanssa on suositeltavaa käyttää isoja renkaita, koska niillä on keveämpi rullailla pienten kivien ja epätasaisuuksien yli tasapainoa menettämättä. Ilmatäytteiset renkaat lisäävät ajomukavuutta.

Emme ikinä suosittele lapsia käyttämään potkulautoja kuoppaisilla teillä, mutta jos he tekevät kuitenkin niin, haluat ehkä harkita isorenkaista potkulautaa ja ehkä ilmatäytteisiä renkaita.

Kolmirenkaiset potkulaudat

Tavallisissa potkulaudoissa on kaksi rengasta, ja moni lasten potkulauta on rakennettu tällä mallilla. Kuitenkin markkinoilla on olemassa monia innovatiivisia potkulautoja, jotka haastavat perinteisen suunnittelun. Yksi niistä on 3- renkainen potkulauta, joka tarjoaa paremman vakauden erityisesti jos lapsi seisoo paikoillaan.

Lasten kolmirenkaisen potkulaudan heikkous on hieman vaikeampi käsittely. Jotku ratkaisevat haasteen siirtämällä kaksi rengasta potkulaudan taakse.

SkatePro suosittelee vanhempia valitsemaan kolmirenkaisia lasten potkulautoja perheen pienimmille, koska ne tarjoavat alussa paremman vakauden.