Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Siteet Rullasuksiin

  Filter
Tuotemerkit
Suksen tyyppi
Yhteensopivat monot
Leveys

Hyvä tietää

Miksi tarvitsen siteet rullasuksiin?

Rullasuksien siteet ovat välttämätön varuste, joita tarvitaan rullasuksien kiinnittämiseen. Rullasuksisiteiden kärki on kohta, johon rullahiihtomonot kiinnittyvät ja voivat kääntyä pystysuunnassa kantapään liikkuessa vapaasti. Siteet on pääosin porattu rullasuksien runkoon ja ne sopivat monen kokoisiin monoihin.

Perinteisen vs Luistelutyylin rullasuksisiteet

Ero perinteisen- ja luistelutyylin siteiden välillä on pieni, mutta on tärkeää valita hiihtotyyliisi sopivat siteet. Kun etsit niitä, voit käyttää suodatinvaihtoehtoa valitaksesi "Perinteinen" tai "Luistelu". Sekä perinteisten että luistelusiteiden muotoilu on hyvin samankaltainen, ainoana pääerona on, että varpaan kumipuskuri on pehmeämpi perinteisissä rullasuksisiteissä. Pehmeämpi puskuri helpottaa eteenpäin taipumista perinteisen tyylin rullasuksilla, kun taas jäykemmät puskurit tarvitaan kestämään luistelutyylin voimaa.

Rottefellan rullasuksisiteet

Norjalainen Rottefella-tuotemerkki on kehittänyt New Nordic Norm -nimisen sidejärjestelmän (lyhennettynä NNN), joka on hallitseva siteiden ja monojen yhteensopivuusmarkkinoilla. Monet muut merkit käyttävät tätä järjestelmää siteissään ja/tai monoissaan ja voit aina tarkistaa tekniset tiedot, ovatko ne NNN-yhteensopivia. Jos haluat nähdä lisätietoja yhteensopivuudesta, tutustu oppaaseemme - Siteiden yhteensopivuus maastohiihto- ja rullasuksiin

Rottefella NIS -rullasuksisidejärjestelmä on merkin toinen suosittu muotoilu. Tämä muotoilu tarkoittaa, että siteet on kiinnitetty NIS-levyihin, jolloin ne voivat liukua eteen- tai taaksepäin useiden sideasentojen aikaansaamiseksi. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska siteiden siirtäminen eteenpäin parantaa kiipeämistä ylämäissä ja niiden siirtäminen taaksepäin tarjoaa paremman vakauden rullattaessa.

Rottefella NNN -siteet muodostavat suurimman osan markkinoilla olevista rullasuksisiteistä ja -monoista- ja tarjoaa sinulle siten suurimman valikoiman. Löydät uusiin siteisiin sopivat monot tutustumalla Rullahiihtomonot -valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot