Joulu
Tilaa viimeistään 13.12.  -  Lisätietoa
×
Valikko

Siteet Rullasuksiin

  Filter
Tuotemerkit
Suksen tyyppi
Yhteensopivat monot
Leveys
Flex

Hyvä tietää

Rullasuksisiteet - kaksi tyyliä

Kuten on jo tuttua maastohiihdosta, myös rullahiihdossa on kaksi eri tyyliä - perinteinen ja luistelutyyli. Kaksi isoa valmistajaa, Rottefella (NNN-järjestelmä) ja Salomon (SNS sekä Prolink-järjestelmä) tarjoavat rullasuksisiteitä perinteiseen ja luistelutyyliin.

Tältä sivulta löydät valikoimassamme olevat siteet sellaisilta valmistajilta, kuten Salomon ja Rottefella. Lue pidemmälle, ja opi kuinka valitset tarpeitasi vastaavat siteet.

Koska rullahiihto on laji, joka on johdettu maastohiihdosta, siinä oli, ja jossain määrin yhä edelleen on, normaalia käyttää samoja varusteita kuin talvella hiihtäessä. Kuitenkin rullahiihtoon tarkoitetut varusteet, jotka vastaavat rullahiihtäjän tarpeita ovat alkaneet kasvattaa suosiotaan.

Turvallisuus - ero rullahiihtositeiden ja maastohiihtositeiden välillä

Yksi ero rullahiihdon ja maastohiihdon välillä on erityyppinen kitka varusteen ja pinnan välillä - asfaltti vs. lumi. Tämän takia kaikki maastohiihtoon tarkoitetut siteet eivät sovellu rullahiihtoon, ja siksi joissakin rullasuksisiteissä on ylimääräiset asennusreiät.

Rullasuksisiteissä ei myöskään ole auto-click-on-järjestelmiä, kuten maastohiihdossa käytettävissä siteissä.

Materiaalit

Rullasuksisiteitä on saatavilla muovisina sekä hiilikuituisina. Yleisesti ottaen rullasuksiin tarkoitetut siteet ovat kovemmat verrattuna maastohiihtositeisiin - eritoten silloin, kun ne on valmistettu muovista.

Yhteensopivuus rullasuksisiteiden ja rullasuksimonojen välillä

Valitessasi siteitä on tärkeää, hiihtotyylin lisäksi, että ne sopivat monoihisi. Lue seuraavat ohjeet saadaksesi lisätietoa yhteensopivien välineiden valinnasta:

  • Rottefella NNN siteet (sekä perinteinen että hiihtotyyli) ovat yhteensopivat monojen kanssa, joissa on Rottefella NNN-ulkopohjat ja Salomon Prolink ulkopohjat
  • Salomon SNS Skate siteet ovat yhteensopivat monojen kanssa, joissa on Salomon Skate SNS ulkopohjat
  • Salomon SNS Classic siteet ovat yhteensopivat monojen kanssa, joissa on Salomon Classic SNS ulkopohjat
  • Salomon Prolink siteet ovat yhteensopivat monojen kanssa, joissa on Salomon Prolink ulkopohjat tai Rottefella NNN ulkopohjat (EIVÄT sovi Salomon SNS-monoihin)
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot