×
Valikko

Lasten kypärät luisteluun

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

Lasten luistelukypärä on tärkeä luistellessa

Kun menet luisteluradalle pitämään hauskaa, on tärkeää varustaa lapsi kypärällä. Vaikka ympäristö saattaa vaikuttaa melko turvalliselta, luistelurata voi olla vaarallinen.

Ajattele asia näin, tilaa on rajoitetusti, ja kova, liukas pinta on pakkautunut täyteen ihmisiä, jotka eivät välttämättä tiedä mitä he ovat tekemässä. Tämä on melko selkeä merkki siitä, että lasten kypärä on tarpeen.

Kypärän istuvuus

Kypärän tulisi aina istua lapsen päässä mukavasti. Sen ei pitäisi liikkua sivulta sivulle, tai eteen- tai taaksepäin. Tämän takia varmista, että leukaremmi on tarpeeksi tiukalla, mutta ei tunnu epämukavalta. Kypärän tulisi myös sopia pään päälle, eikä työntyä takaraivolle tai otsalle.

Lasten kypärän vaihtaminen

Talvilajeihin tarkoitetut kypärät, skeitti- ja pyöräilykypärät on valmistettu kestämään muutamia iskuja, mutta muista aina tarkistaa lapsen kypärä halkeamien, vaurioiden ja syvien naarmujen varalta. Jos huomaat jonkin edellä mainituista, on suositeltavaa vaihtaa kypärä, sillä sen suojaavat ominaisuudet eivät välttämättä ole ennallaan.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot