Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Scoottikypärät

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko
Kokoa säädettävä
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Pidä pääsi turvassa ja itsetuntosi korkealla scoottikypärän avulla

Vaikka kehon luut useimmiten toipuvat saamistaan iskuista, ovat päähän tai aivoihin kohdistuvat vauriot vakavampi asia. Tämän vuoksi kypärä on tärkeä varuste silloin, kun tahdot viedä scootin tien päälle.

Scoottikypärä ei ole tarpeen ainoastaan silloin kun aiot tehdä ilmatemppuja parkissa tai grindata kadulla, vaan joka kerta kun lähdet ajamaan tai pitämään hauskaa scootillasi.

Scoottikypärät eivät ole vain amatööreille tai lapsille tarkoitettuja, ja tämän todistavat kypärää käyttävät ammattiajajat. He tietävät, että aivotärähdys tai muut pään vammat voivat katkaista heidän uransa pitkäksi aikaa.

On itsestäänselvää, että olosi on rennompi silloin kun olet turvassa. Stunt kypärät tai scoottikypärät parantavat suoritustasi, sillä uskallat viedä taitosi äärirajoille.

Voit siis keskittyä temppuiluun täysillä, eikä sinun tarvitse kantaa huolta turvallisuudestasi uusia temppuja opetellessasi.

Osta scoottikypärä tavallisen pyöräilykypärän käytön sijaan

Kyllä, scoottikypärät ja pyöräilykypärät muistuttavat toisiaan monin eri tavoin, mutta on olemassa kaksi erityisen tärkeää syytä siihen, miksi oikean scoottikypärän hankkiminen kannattaa:

Scoottikypärä kestää lukuisia iskuja, siinä missä tavallisen pyöräilykypärän joutuu vaihtamaan kovan iskun jälkeen;

  • Scoottikypärät on muotoiltu niin, että ne suojaavat myös pään takaosaa, toisin kuin tavalliset pyöräilykypärät.
  • Kaikilla tästä kategoriasta löytyvillä scoottikypärillä on EN 1078 -sertifikaatti. Tämä tarkoittaa, että kypärät on hyväksytty skeittausta, scoottiajoa sekä pyöräilyä varten.
SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot