VALIKKO
×

Lumivyöryvarusteet

  Filter
Tuotemerkit

Lumivyörypiipparit ja sondit pelastavat henkiä

Kaikeksi onneksi, riski hautautua suuren lumimassan alle ilkeän lumivyöryn jälkeen, kaikeksi onneksi, on hyvin pieni. Mutta riski on hyvin todellinen, heille jotka ovat niin epäonnisia joutuakseen kokemaan lumivyöryn lähietäisyydeltä. Jos lumivyöry osuu sinuun, on tärkeää, että pelastuspartio löytää sinut lyhyen ajan sisällä, sillä henkesi voi riippua siitä.

Tästä johtuen suosittelemme aina, että ostat sekä kuljetat mukanasi lumivyörypiipparia / vastaanotinta - erityisesti jos hiihdät maastossa. Jos liikut ryhmän mukana, suosittelemme myös ottamaan mukaan lumivyörysondeja, jotka auttavat paikantamaan oikean kohdan lumessa, josta uhri tulisi kaivaa ylös.

Saatat myös tarvita lumivyörylapion

Tästä kategoriasta löydät korkealaatuisen valikoiman turvavarusteita hiihtoretkillesi, ja voit huolettomin mielin tutkia koskematonta lunta oikeiden lumiturvallisuusvarusteiden avulla. Kun liikut laskettelukeskusten ulkopuolella, jossa ei ole mahdollisuutta lumivyöryjen tai maaston hallintaan, on hyvin tärkeää että olet tietoinen mahdollisista vaaroista. Lumivyörypiippareiden ja sondien lisäksi sinun kannattaa kuljettaa mukanasi myös kevyttä lumilapiota. Jos joku ryhmäsi jäsenistä kuljettaa lapiota, olet valmistautunut mahdollisia onnettomuuksia varten.

Turvallisuusvarusteiden lisäksi on hyvin tärkeää, että tiedät kuinka reagoida ja ehkäistä vaarallisia tilanteita. Tästä johtuen on tärkeää, että käyt läpi kaikki mahdolliset tilanteet, joita saattaa tulla vastaan maastossa.