Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Lumivyöryvarusteet

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Välttämättömät lumiturvallisuusvarusteet

Rinteiden ulkopuolella ja takamailla viityviä laskettelijoita ja lumilautailijoita kehotetaan aina pitämään mukanaan lumivyöryvarusteita. Kolme tärkeintä laitetta ovat piippari, sondi ja lapio. Yhtä tärkeää on, että käyttäjä on koulutettu käyttämään laitetta lumivyöryn sattuessa. Kaikki nämä varusteet voidaan säilyttää laskettelurepussa, joka voidaan kiinnittää turvallisesti vartaloosi.

Lumivyöryvarusteiden käyttö

Paras tapa oppia käyttämään lumivyöryvarusteita on käydä ammattilaisen tarjoamalla lumiturvallisuuskurssilla. Tästä osiosta löydät yksinkertaisen erittelyn siitä, mihin eri laitteita käytetään.

LumivyöryPIIPPARI

Lumivyöry piipparia pidetään lähellä vartaloa ja ne antavat jatkuvaa radiosignaalia, jonka muut piipparit voivat havaita. Kun etsit henkilöä lumen alta, piipparit voidaan kytkeä ”hakutilaan”, jotta henkilö voidaan paikantaa halutulla radiosignaalilla.

LumivyörYSONDI

Sondia käytetään löytämään kehon tarkka sijainti ja syvyys lumen alla. Se on samankaltainen kuin taitettava telttatanko, jonka voit pistää lumeen tunteaksesi, missä henkilö sijaitsee.

Lumivyöry lapio

Lapion tarkoituksena on kaivaa uhri lumen alta. Ne on yleensä suunniteltu kiinnitettävällä lapiokahvalla/-varrella, jotta ne mahtuvat helposti reppuun.

Turvatyynypaketit

Toinen turvalaite, joka on erittäin hyödyllinen, on turvatyyny. Reppuna käytettynä tämä voidaan aktivoida vetämällä kahvasta, jolloin turvatyyny täyttyy nopeasti paineilman tai tuulettimen avulla. Tämä ilmamassa auttaa laskettelijaa pysymään liikkuvan lumen ja lumivyöryn päällä ja vähentämään siten hautautumisriskiä.


Lisätietoja ja touring-tuotteita löytyy Touring-Sukset -osiostamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot