×
Valikko

Perinteisen Rullahiihtomonot

  Filter
Tuotemerkit
Kengännumero
Yhteensopivat siteet

Perinteisen rullahiihtomonot ovat hengittävät

Perinteisen rullahiihtomonot on tarkoitettu rullahiihtäjille, jotka haluavat jatkaa hiihtoa ja kuntoilua vaikka lumi on jo sulanut. Niissä on matalat varret, jotka antavat nilkkojesi tehdä saman edestakaisen liikkeen, jota käytetään perinteisessä hiihdossa. Nilkan liikkuvuuden lisäämisen lisäksi matalammat varret vähentävät painoa ja materiaalia, mikä tekee niistä hengittävämmät ja kevyemmät.

Combi-rullahiihtomonot on suunniteltu sekä perinteiseen- että luistelutyylin rullahiihtoon. Erona perinteisiin monoihin, niihin on lisätty enemmän nilkkatukea, mikä on hyödyllistä luistelutyylissä.

Yhteensopivuus perinteisten rullahiihtomonojen kanssa

Kun ostat perinteisiä rullahiihtomonoja, on tärkeää tuntea rullasuksien sidejärjestelmä. Useimmat perinteiset rullahiihtomonot ovat yhteensopivat NNN-siteiden (New Nordic Norm) kanssa, jotka ovat Rottefellan suunnittelemat. Turnamic- ja Prolink -siteet ovat rakenteeltaan erilaiset, mutta niissä on sama Rottefellan NNN-yhteensopivuus. Jos haluat tutustua siteisiin, tutustu Siteet Rullasuksiin -valikoimaamme.

Jokaisessa perinteisen monomallissa voit nähdä, minkä sidejärjestelmän kanssa ne ovat yhteensopivat. Kun monon ja siteen yhdistelmä on oikea, lukittuvat monot turvallisesti rullasuksiisi ja voit napsauttaa ne turvallisesti pois tarvittaessa.

Jos et ole vielä päättänyt, minkä rullahiihtotyylin valitset, voit saada yleiskatsauksen lajista ja käytettävissä olevista varusteista katsomalla Ostaessasi rullasuksia -oppaamme .

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot