Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Sisäkumit

  Filter
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
BMX-tyyppi

Hyvä tietää

Freestyle BMX sisäkumien vaihtaminen

BMX sisäkumit löytyvät renkaiden sisältä, ja se on renkaan osa, joka pitää ilmaa. Ne on valmistettu erityyppisistä vahvoista kumeista ja niissä on rengasventtiili, joko Presta- tai Schrader-venttiili, josta rengas täytetään.

BMX ajon luonteesta johtuen sisäkumit on vaihdettava jossain vaiheessa. Freestyle BMX sisältää stuntteja, jotka aiheuttavat suuria iskuja ja toistuvaa painetta renkaisiin, joten pieniä tai suuria puhkeamia voi tapahtua. Pienet reiät voidaan korjata korjauspaikoilla, mutta jos BMX sisäkumisi jatkaa ilmanpaineen menettämistä, on aika ostaa uusi. Löydät renkaankorjaussetit BMX Lisätarvikkeet -kategoriastamme.

Minkä kokoisen BMX pyörän sisäkumin tarvitsen?

Yksinkertaisesti sanottuna, BMX sisäkumin koon on vastattava BMX renkaasi kokoa. Tämä koskee sekä halkaisijaa että leveyttä. Yleisin renkaan halkaisija on 20 tuumaa, joten 20 tuuman BMX sisäkumi sopii tähän hyvin. Sisäkumin leveys on annettu vaihteluvälillä, esimerkiksi 1,70 - 2,5 tuumaa. Renkaan leveyden tulisi olla tältä väliltä, mutta jos se on hieman kapeampi tai leveämpi kuin nämä mitat, se toimii silti.


Kun olet vaihtamassa BMX sisäkumeja, kannattaa tarkistaa renkaan kunto. Ajan myötä ne voivat menettää pitoa tai olla alttiita puhkeamille. Jos harkitset uusien renkaiden hankkimista, tutustu BMX Renkaat -valikoimaamme.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot