Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Kelluntaliivit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Pelaa varman päälle, käytä kelluntaliivejä

Kelluntaliivit eroavat hieman tavallisista pelastusliiveistä. Se on turvallisuusväline, mutta sen kelluvuusluokitus ei yleensä ole yhtä korkea, kuin pelastusliivien. Tämä tarkoittaa sitä, että kelluntaliivit soveltuvat paremmin rannan lähistöllä tehtäviin aktiviteetteihin, jolloin pääset itse rantaan tai veneeseen.

Voisi sanoa, että se on auttava käsi vedessä, ja pitää sinut pinnalla, jotta sinun ei tarvitsisi käyttää energiaa pitääksesi pääsi veden pinnan yläpuolella.

Tämä on oleellinen osa vesihiihto- ja wakeboard varustusta ja niitä valmistetaan useilla eri designeillä. Valikoimastamme löydät kelluntaliivejä ainoastaan maailman luotettavimmilta valmistajilta. Ja suositpa vetoketjuja tai solkia, tiikerikuviointia tai yksinkertaista mustaa, kelluntaliivit eivät ole ikinä olleet näin muodikkaita.

Kelluntaliivit ovat hyvin kevyet

Kaikki kelluntaliivit ovat painoltaan kevyitä, ja ne on valmistettu käyttäen tämän hetken huipputeknologioita sekä kehittyneimpiä materiaaleja. Kelluntaliivit on suunniteltu joustamaan ja taipumaan, sekä mahdollistamaan liikkumisen. Joissakin liiveissä on myös ainutlaatuisia design elementtejä. Tämä voi esimerkiksi olla lannetukivyö, ja pienet sisätaskut jotka on erityisesti suunniteltu ajokortin, puhelimen ja luottokortin säilyttämiseen.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että kelluntaliivit eivät tarjoa (tai niiden ei ole tarkoitus tarjota) saman tason suojausta, kuin pelastusliivit. Tämän takia, niitä ei tule käyttää pelastusliivien sijaan, ja me emme suosittele lapsia tai heikkoja uimareita käyttämään kelluntaliivejä. Heidän tulisi valita pelastusliivit.

Kelluntaliivien tulee olla sertifioidut

Kaikki tästä kategoriasta löytyvät tuotteet ovat ISO12402-5 hyväksyttyjä.

Tämän tyyppisissä liiveissä on 50N merkintä, ja ne on suunniteltu lähellä rantaa tapahtuviin aktiviteetteihin. Se tarjoaa käyttäjälle vähintään 5 kg kelluvuutta ja etuosassa ja takaosassa on usein käytetty kelluvaa materiaalia. Ainoastaan kilpauimareiden tulisi käyttää tällaisia liivejä. Sen lisäksi, näissä liiveissä ei ole tukevaa kaulusta, mikä tarkoittaa sitä, että se ei pidä sinua tajuttomana ollessasi selälläsi. 50N liivejä käytetään usein wakeboardingissa, vesihiihdossa ja leijalautailussa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot