Hyvää ystävänpäivää
Erikoistarjoukset ja alennukset  -  Näytä tarjoukset
×
Valikko

Cruiser Renkaat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Renkaan halkaisija
Renkaan kovuus
Renkaan leveys
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Cruiser renkaat ovat avain tasaiseen ajoon

Cruiser renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista hyvän ajokokemuksen saamiseksi. Kaikki valikoimassamme olevat kruiseri renkaat on koottu tänne, ja löydät paljon erilaisia väri- ja kokovaihtoehtoja, sekä kovuusasteita.

Kruiseri renkaat ovat halkaisijaltaan isompia sekä kovuudeltaan pehmeämpiä perinteisiin skeittilautoihin verrattuna, ja tarjoavat tasaisemman ajon epätasaisella pinnalla. Sen lisäksi suurempi halkaisija tarjoaa kovempaa vauhtia ja pehmeämpi uretaani antaa paremman pidon. Nämä ovat etuja kruisailussa.

Osta oikean muotoiset cruiser renkaat

Renkaiden muoto määrittää, kuinka paljon pitoa laudan ja tien pinnan välillä on. Kun olet kruisailemassa laudallasi, haluat reunoiltaan neliömäiset renkaat, jotka antavat sinulle maksimaalisen pidon leveän kontaktipinnan ansiosta. Leveämmästä pidosta johtuen tämän tyyppiset renkaat eivät slaidaa niin helposti.

Kruiseri renkaat - tarpeeksi kovat kadulle?

Toinen huomionarvoinen seikka on renkaiden kovuus. Renkaiden kovuus ilmoitetaan durometer-asteikolla, 1A - 100A, jossa 100A on kovin rengas, jonka voit saada.

Suosittelemme sinua ostamaan renkaat, jotka ovat kovuudeltaan välillä 78A - 87A. Tällä välillä olevat renkaat ovat pehmeitä, ja toimivat erinomaisesti epätasaisilla pinnoilla, kuten asfaltilla ja betonipinnalla. Sen lisäksi, tämä tarjoaa hyvää pitoa ja rullaa halkeamien ja pikkukivien yli ongelmitta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot