Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

Cruiser dekit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Hyvä tietää

Cruiser dekki - Takauma 1970-luvulta

Kruiserin dekit muistuttavat muodoltaan paljon old-school skeittilautoja 1970-luvulta, kun skeittaus oli nousussa ja kehittymässä. Ja aivan kuten silloin, nykyään kruiseridekit pitävät muodoilla ja koolla kokeilun perinnettä yllä.

Otetaan esimerkiksi Penny-lautojen mini cruiser dekki, joka on tarkoitettu tasaiseen ajoon kaupungilla, mutta on silti käytännöllisen ja helposti mukana kuljetettavan kokoinen.

Cruiser dekin tunnistaminen

Kruiseridekkejä on saatavilla eri muotoisina sekä kokoisina, ja käytännössä se millaisen valitset, riippuu täysin mieltymyksistäsi sekä ajotyylistäsi.

Ne ovat kooltaan pienempiä kuin longboardeissa, mikä on kätevää kun haluat kuljettaa lautaa mukanasi. Cruiser dekki, verrattuna moderniin skeittilaudan dekkiin, on usein myös direktionaalinen, tarkoittaen sitä että nose ja tail ovat erilaiset. Ja koska kruiseridekit on tarkoitettu kruisailuun, niissä on loivempi concave, tai ei ollenkaan. Mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi tehdä paria temppua; valitse dekki, jossa on nose ja/tai kick tail.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot