VALIKKO
Rullaluistimet
Hyvä tietää
Filter
 Hinta
 Tuotemerkit
 Kengännumero Renkaan halkaisija
 Monon tyyppi
 Kengän materiaali

Lasten rullaluistimet (ikä 3+)

Filter »

Rullaluistelu on melkein yhtä suosittua lasten kesken kuin aikuistenkin. Erityisesti vanhemmille lapsille rullaluistin pari on hyvä, koska se sopii urheiluun että leikkiin.

Mitä etuja on lasten rullaluistimissa?

Jos lapsi haluaa luistella paljon, on luistinten hyöty se että ne tukevat jalkaa ja nilkkaa paremmin. Sulkemisjärjestelmä vaihtelee malleittain, joissakin on turvasoljet jotka on lapsen helppo avata ja sulkea. Lasten luistimia on saatavilla pehmeällä että kovalla kengällä ja eri rengas koolla.

Monet luistimet tässä kategoriassa ovat säädettäviä. Kun luistimia voidaan säätää 3-4 kokoa, antavat ne pidempää käyttöikää, kun lasten jalat kasvavat kovaa vauhtia. On hyvä muistaa että lasten luistimet ovat kooltaan pieniä.

Voiko pienet lapset rullaluistella?

Kyllä, pienet lapset voivat rullaluistella. Kuitenkin sinun täytyy olla tietoinen siitä, että lasten luistimet eivät ole niin vakaita hitaassa vauhdissa kuin aikuisten luistimet, joten lapsi saattaa tarvita apua aluksi. Luistimet tulevat nilkkaa paremmin kun luistimet ovat vierekkäin. Tarjolla on muutama malli joissa on kolme pyörää, kaksi pyörää takana ja yksi edessä. Näin lapsi saa vakaamman luistelu asennon ja tasapaino on helpompi säilyttää. Kun lapsen tasapaino paranee voidaan yksitakapyrä siirtää keskelle luistinta.

Muista että lapsi- iästä riippumatta tarvitsee aina suojavarusteet. Jotkin lasten luistimet ovat saatavina valmiina paketteina joihin kuuluu luistimet, polvi, ranne- ja kyynärpääsuoja sekä kypärä. Jos nämä eivät kuulu luistimiin, löydät suojavarusteet kohdasta Suojavarusteet lapsille.