×
Valikko

Lasten Skeittisuojat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Koko

Mitä suojia lapset tarvitsevat skeittailuun?

Skeittailu on hauskaa ja terveellistä toimintaa lapsellesi, mutta kuten kaikissa urheilulajeissa, siinä on loukkaantumisriski. Asianmukaisella suojautumisella skeittailuun liittyvät vaarat voidaan minimoida. Me kaikki tiedämme, että skeittikypärät ovat olennainen suoja, mutta kaikkien nuorten skeittaajien olisi myös käytettävä lasten skeittisuojia.

Lasten skeittisuojat ostetaan yleensä kolmen kappaleen pakkauksessa, joka sisältää polvi-, kyynärpää- ja rannesuojat. Lasten polvi- ja kyynärpääsuojat ovat avainasemassa viiltojen ja naarmujen ehkäisyssä. Ihanteellisen lasten suojavarusteen tulisi istua hyvin, mutta sen tulisi myös sallia liikkuvuutta.

Pitäisikö lasten käyttää rannesuojia skeittailussa?

Lasten rannesuojat ehkäisevät viiltoja, ruhjeita ja jopa murtumia. Vaikka skeittaajien pitäisi oppia olemaan kaatumatta käsilleen ja hyödyntämään polvi- ja kyynärpääsuojia, tämä vaatii harjoittelua. Rannesuojat ovat sitä varten, kun lapsesi vielä opettelee.

Kypärän ja suojien lisäksi kannattaa harkita myös lasten suojahousuja. Nämä ovat pehmustetut shortsit, joita käytetään lapsen vaatteiden alla ja jotka suojaavat lasta vyötärön ja reisien ympärillä. Oikeanlaisen suojauksen ansiosta lapsesi ei ainoastaan pysy turvassa, vaan hän myös tuntee olonsa varmemmaksi skeittailuseikkailussaan.

Etsitkö lapsellesi kypärää? Tutustu valikoimaan Lasten skeittikypärät.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot