×
Valikko

Skimboardit

Valikoima
Tuotemerkit
Pituus
Reset

Valikoima

Valmis

Tuotemerkit


ResetValmis

Pituus

ResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

Hyvä tietää

Skimboard - perusteet

Skimboarding, tai liirtolautailu kuten sitä myös kutsutaan, on toiminnantäyteinen urheilulaji, jossa ajajat käyttävät skimboardia liukuakseen rannasta veden halki kohti tulevia aaltoja, ja ratsastavat aalloilla takaisin rantaa. Voit myös liukua rannan tuntumassa matalassa vedessä menemättä aallolle, samaan tapaan kuin flatland liirtolautailussa.

Liirtolautailussa ei ole kyse pelkästään täydellisellä aallolla ratsastamisesta. Flatland liirtolautailussa ollaan tyynessä vedessä ilman aaltoja. Tämä sallii liirtolautailijan tekevän kaikenlaisia temppuja, kuten Ollie, Shove It ja Kick Flip, jotka ovat tuttuja skeittimaailmasta. Sen lisäksi, liirtolautailijat hyödyntävät myös flyoutteja tehdäkseen temppuja.

Mikä on liirtolauta

Skimboard on monella tapaa kuin pienikokoinen surffilauta, mutta ilman eviä ja karkunarua. Tästä kategoriasta löydät skimboardit, joista on saatavilla eri designejä ja värivaihtoehtoja. Liirtolautoja valmistetaan myös useista eri materiaaleista, kuten puusta, lasikuidusta tai hiilikuidusta.

Nopeus on erittäin tärkeä liirtolautaillessa

Nopeus on yksi avainsanoista. Mitä nopeammin juokset, sitä enemmän saat kelluvuutta, sillä lauta pysyy enemmän veden pinnan päällä. Otetaan esimerkiksi vesiliirto autolla ajaessa - jos osut vesilätäkköön suuressa nopeudessa, autosi 'kelluu' sen päällä, pikemmin kuin uppoaa.

Joten jos haluat enemmän liukua skimboardingiin, lisää nopeutta.

Matalassa vedessä on helpompaa liirtolautailla, sillä siellä on pieniä pyörteitä, jotka luonnollisesti pitävät laudan pinnalla. Koska lauta on niin lähellä pohjaa osuessaan veteen, pohja työntää veden takaisin ylös. Silloin sinulla on toinen fysiikan laki puolellasi.

Joka tapauksessa, tämä vesiurheilu on erittäin hauskaa ja todellakin kokeilemisen arvoista.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot