×
VALIKKO

Skeittilaudan trukit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Akselin leveys
Hangerin leveys

Hyvä tietää

Laaja valikoima skeittilaudan trukkeja

Jos haluat koota oman skeittilautasi, tai tarvitset uudet trukit, löydät täältä eri kokoiset skeittilaudan trukit suosituilta valmistajilta, kuten Enuffilta ja Independiltä.

Skeittilaudan trukit ovat T-mallisia metalliosia, jotka sijaitsevat skeittilaudan dekin alla, ja joissa renkaat ovat kiinni. Trukit koostuvat yhdistelmästä pienempiä osia: trukkikumeista, kingpineistä, akseleista sekä hangereista. Mitä korkealaatuisempia nämä osat ovat, sitä parempi on skeittilautasi suorituskyky.

Skeittilaudan trukit myydään joko yksittäin tai kahden kappaleen setteinä ja tämä kannattaa tarkistaa aina trukin tuotesivulta. Tieto on mainittu tuotteen ominaisuuksissa. Tältä sivulta löydät myös complete trukkisetit, joihin kuuluu trukit, renkaat, holkit, korokepalat, työkalut yms. - toisin sanoen kaikki mitä skeittilautasi tarvitsee dekkiä lukuun ottamatta.

Jos haluat lisätietoja jokaisen osan eri tarkoituksesta, ja kuinka ne vaikuttavat skeittilautaasi ja ajotyylisi, suosittelemme tutustumaan skeittilaudan trukit-oppaaseen.