Talviale
Talven loppukauden alennusmyynnit   -  KÄYTÄ TÄTÄ KOODIA WINTER10  -  Klikkaa tästä
×
Valikko

BMX Satulat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Istuin
Satulan Toppaus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 4

Hyvä tietää

Mitkä ovat eri Freestyle BMX-satulatyypit?

BMX-satulat on suunniteltu pieniksi ja kestämään iskuja. Monet BMX-satulat osoittavat ylöspäin, mikä tarjoaa ajajalle enemmän hallintaa ja mukavuutta poljettaessa sekä temppuja suoritettaessa. Freestyle BMX-satuloita on neljää päätyyppiä: pivotal, tripod, railed ja combo.

Pivotal-satulat asennetaan yläosan kautta yhdellä pultilla, joka kulkee satulan yläosan läpi. Pivotal BMX-satulan kulmaa voidaan säätää ajotyylisi mukaan. Tripod BMX-satulat asennetaan alaosan kautta, joten tämän BMX-satulatyypin kulmaa ei voi muuttaa. Tämän takia sinulla ei ole niin paljon liikerataa kuin pivotal-satuloilla. Kuitenkin, kun satula on asennettu, olet valmis ajamaan.

Combo-satulat, jotka tunnetaan myös nimellä integroidut satulat, ovat satulaputkeen integroituja istuimia. Koska ne tulevat yhdessä yksikössä, niitä ei ole mahdollista erottaa toisistaan. Railed BMX-satulat tunnetaan myös mikrosäädettävinä istuimina, ja niissä on kaksi kiskoa satulan alla, jotka takaavat ajajalle erinomaisen vakauden.

Miksi BMX satulat ovat niin matalia?

Toisin kuin muissa pyöräilymuodoissa, BMX-ajajat viettävät vähän aikaa istuen. BMX-satulat on suunniteltu mataliksi, jotta sinulla olisi enemmän tilaa temppujen tekoon, ja jotta ne eivät olisi tielläsi. Lisäksi matalampi satula voi myös lisätä ajovoimaasi ja mahdollistaa satulaan tarttumisen jaloillasi.

Jos haluat päivittää satulasi eri osia, käy tutustumassa myös meidän Freestyle BMX Satulaclamppeihin ja BMX-Satulatolppiin.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot