×
Valikko

BMX Satulat

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Istuin
Satulan Toppaus
Satulatolpan pituus
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 2

BMX satula - neljä erilaista satulatyyppiä

BMX satuloita on neljää eri tyyppiä: Pivotal, Tripod, Combo ja Rail BMX satula.

Pivotal BMX satula asennetaan yläkautta. Tämä mahdollistaa sen, että satulan kulmaa on mahdollista säätää.

Tripod BMX satula asennetaan alakautta, jonka vuoksi satulan kulmaa ei voi vaihtaa asennuksen jälkeen. Tämän satulan etu on se, että sitä ei tarvitse säätää uudelleen ja uudelleen. Asennat sen vain paikoilleen, ja olet valmis ajoon.

Kuten nimi jo kertoo, Combo BMX satula on yhdistetty satulaputkeen. Nämä kaksi osaa kiinnitetään pysyvästi yhteen, ja niitä ei voi irrottaa asennuksen jälkeen.

Rail BMX satulan mukana tulee satulaputki ja se kiinnitetään kiskoihin. Yleensä satulan kulmaa on mahdollista säätää, mutta tämän tyyppistä BMX satulaa on mahdollista liikuttaa myös eteen ja taaksepäin. Voit käyttää rail BMX satulaa sekä Race- että Freestyle-pyörissä, vaikkakin satuloita käytetään pääasiallisesti Race BMX pyörissä.

BMX satulat ovat kevyitä, tiukkoja ja vankkoja

Verrattuna sellaisiin urheilulajeihin, kuin maantiepyöräily, BMX ajajat istuvat hyvin vähän pyörän satulassa. Tämä on myös syy sille, miksi useimmat BMX satulat on riisuttu mukavuuksista, jotta ne olisivat mahdollisimman pieniä ja kevyitä. Näin BMX satula ei ole tiellä temppuja tehdessä.

BMX pyörän satulat on valmistettu hyvin kestäviksi, jotta ne kestäisivät street-, flatland- tai parkkiajosta aiheutuvia iskuja. Useimmissa BMX satuloissa on muovista tai kevlarista valmistettuja puskureita etuosassa ja sivuissa suojaamassa iskuilta.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot