×
Valikko

Käsigripit

Valikoima
Värit
Tuotemerkit
Materiaali
Gripin Pituus
Yhteensopivat bar endit
Reset

Valikoima

Valmis

Värit

ResetValmis

Tuotemerkit


ResetValmis

Materiaali
ResetValmis

Gripin PituusResetValmis

Yhteensopivat bar endit

ResetValmis
Edellinen
Seuraava
Sivu 1 / 3

Hyvä tietää

Käsigripit scoottiin - mukavuutta ja kontrollia

Tästä kategoriasta löydät värikkäät scootin käsigripit erilaisilla designeilla. Käsigripit antavat sinulle mahdollisen tuunata skuuttiasi, jotta se sopisi persoonaasi ja jota voisi ehdottomasti käyttää katseiden kerääjänä skuuttipuistossa.

Scootin käsigripit ovat oleelliset scootin hallinnan kannalta temppuja tehdessä. Samaan aikaan voit olla varma, että ajosi on paljon mukavampaa. Skuutin käsigripit on valmistettu kumista tai vaahtomuovista, tai jopa molempien materiaalien sekoituksesta lisämukavuuden ja turvallisuuden saamiseksi.

Scootin käsigripit: Päätytulpat ja laipat

Scootin käsigrippien valmistajia on monia, Odi:n ja Ethic DTC:n ollessa kaksi suosituinta. Scootin sivujen sulkemiseksi jotkin valmistajat suosivat nk. tangon päätytulppia ja plugeja. Jotkin käsigripit ovat jo valmiiksi suljettuja, tai esimerkiksi laipallisia. Laipallisissa käsigripeissä on pyöreä levy gripin sisemmässä päässä. Nämä käsigripit lisäävät hallintaa, mutta saattavat vaikeuttaa bar spinnien tekoa. Uusien käsigrippien paikoilleen laitto voi myös olla haastavaa. Jos sinulla on ongelmia asennusvaiheessa, sinun kannattaa kokeilla nopeasti haihtuvaa suihketta, kuten ikkunanpesuainetta. Tämän ansiosta käsigripit liukuvat helposti paikoilleen, säästäen aikaa ja vaivaa.

SkatePro
Yksityisyyden suoja Evästeet Toimitusehdot