×
Valikko

BMX Pegit

  Filter
Värit
Tuotemerkit
Akselin halkaisija
Pegin pituus
Materiaali

Hyvä tietää

Grindaa menestykseen bmx pegien avulla

BMX tapit ovat oleellinen osa freestyle bmx-ajoa. Yritäpä kuvitella feeble tai smith grind ilman niitä! BMX pegit ovat pääsääntöisesti käytössä street- ja parkkiajossa. Tästä johtuen niitä käytetään vain freestyle BMX-pyörissä. Voit käyttää bmx pegejä, kun haluat grindata raileilla tai katukiveyksellä. BMX tapit kiinnitetään rengasakseleihin.

Teräs vs. muovi! Mitkä bmx pegit minun pitäisi valita?

Tästä kategoriasta löytyvät BMX pyörän tapit on valmistettu joko teräksestä tai muovista. Teräksiset pegit ovat täydelliset katuajoon, kun grindaat reileilla ja ulokkeilla. Teräspegit ovat painavat ja kestävät.

Kevyitä muovipegejä käytetään pääsääntöisesti parkkiajossa. Ne ovat kevyempiä, mutta eivät yhtä kestäviä kuin teräspegit. Toisaalta, muoviset BMX pegit ovat erinomaisia slaidaamiseen alumiinilla tai muilla materiaaleilla, sillä teräs ei liu'u kovin hyvin. Sen lisäksi, muovipegit ovat helppoja ja halpoja vaihtaa, kun ne kuluvat tai rikkoutuvat.

Pidä huolta pegeistä

Pieni vinkki sinulle: Muista vaihtaa pegien paikkaa silloin tällöin, jotta ne kestäisivät kauemmin.

Jos grindaat paljon, sinun kannattaa harkita napasuojien hankkimista, sillä ne suojaavat sakaroita. Tutustu erinomaiseen napasuojavalikoimaamme täällä.

Huomioithan, että tarvitset pegien asennukseen seuraavat työkalut:

  • Hylsyavain
  • 15mm, 17mm tai 19mm hylsy sekä jatkovarsi
  • 5 mm kuusiokoloavain
SkatePro